Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2022 Fecioară. O evoluție veselă legată de familie sau de casă

Horoscop noiembrie 2022 Fecioară. Din cauza poziției retrograde actuale a lui Marte din casa statutului social, începutul lunii noiembrie poate fi o perioadă de încercare pentru viața ta profesională.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 09:17

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2022 Fecioară. O evoluție veselă legată de familie sau de casă - Shutterstock

Chiar dacă poate părea că ceva te oprește să mergi mai departe, tot ce trebuie să faci de fapt este pur și simplu să-ți modifici planurile.

Horoscop dragoste noiembrie 2022 Fecioară

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie te încurajează să depășești propriile limitări autoimpuse. Ai putea avea parte de o întâmplare ciudată care te împinge în afara zonei tale de confort, dar, ulterior, vei vedea cum ți-a adus beneficii în cele din urmă. Încearcă să îți păstrezi calmul, iar cu cât ești mai tolerant față de circumstanțe, cu atât îți vei reveni mai repede.

Pe 16 și 17 noiembrie, când Venus și Mercur se mută amândoi în casa familiei din astrograma ta, viața de familie primește un impuls, în ciuda posibilității ca problema ta profesională să rămână nerezolvată pentru restul lunii. Această vibrație este perfectă pentru a te destinde acasă, alături de cei dragi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani noiembrie 2022 Fecioară

Soarele care își schimbă zodia pe 22 august și te va ajuta, de asemenea, să gestionezi mai bine viața profesională și cea personală. O evoluție veselă legată de familie sau de casă, un nou membru al familiei sau posibilitatea unui nou început sunt aspectele aduse de Luna Nouă de a doua zi.

Jupiter revine și el la mișcarea în sens direct, în semnul zodiacal opus ține pe 23 noiembrie. Viața ta amoroasă va intra acum într-o frumoasă fază de patru săptămâni, plină de fericire, optimism și speranță. Jupiter își va schimba semnul zodiacal la sfârșitul lunii decembrie așa că profită acum de norocul ce apare în domeniul relațiilor.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2022 Fecioară. O evoluție veselă legată de familie sau de casă