Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2022 Capricorn. Poți obține sprijin pentru afacerea ta

Horoscop noiembrie 2022 Capricorn. La începutul lunii noiembrie, este posibil ca productivitatea ta să fie afectată ca urmare a mișcării retrograde actuale a lui Marte.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 09:26

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2022 Capricorn - Shutterstock

Gândește-te la modul în care îți petreci timpul și dacă nu cumva ai putea fi mai productiv dacă ai utiliza resursele tehnologiei într-un mod diferit.

Horoscop dragoste noiembrie 2022 Capricorn

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie te încurajează să îți asumi niște riscuri, poate unele foarte semnificative. Talentele tale artistice, în special, sunt favorizate de această energie lunară, dar succesul îți cere să te mergi mai departe de zona ta de confort pentru rezultate importante.

Mijlocul lunii pare a fi o perioadă extrem de reflexivă pentru tine. În primul rând, pe 16 și, respectiv, 17 noiembrie, Venus și Mercur își schimbă semnele și se mută în zona cea mai spirituală a astrogramei. Aceasta este energia perfectă pentru a dormi, a te relaxa și a te bucura de un timp liniștit și singur.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani noiembrie 2022 Capricorn

Soarele își schimbă, de asemenea, zodia pe 22 noiembrie, sporindu-ți abilitățile creative și practice. Vei simți nevoia să faci ceva practic cu abilitățile tale, iar emoțiile tale se dezvoltă mai multe în momentul în care Luna Nouă ajunge în această regiune a astrogramei pe 23 noiembrie.

Cu Jupiter care devine direct pe 23 noiembrie și luna noiembrie se încheie. Acesta este un moment excelent pentru a crea rețele și a face conexiuni sociale, astfel încât să poți obține sprijin pentru afacerea ta sau pentru proiectele secundare. Folosește-ți timpul cu înțelepciune, pentru că Jupiter nu se va întoarce în această zonă decât după zece ani.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2022 Capricorn. Poți obține sprijin pentru afacerea ta