Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2022 Balanţă. Turbulențe în starea emoțională

Horoscop noiembrie 2022 Balanţă. Simți o serie de limitări la începutul lunii noiembrie. Ai toate cunoștințele de care ai nevoie pentru a determina modul în care poți fi cel mai mare dușman al tău, acum că Marte este retrograd. Vei observa că toate obstacolele îți sunt impuse chiar de tine.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 09:19

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2022 Balanţă - Shutterstock

Eclipsa Lunară va provoca probabil unele turbulențe în starea ta emoțională sau șocuri extreme pe 8 noiembrie.

Horoscop dragoste noiembrie 2022 Balanţă

Această Eclipsă are o latură mai întunecată decât altele pe care le-ai întâlnit recent, așa că nu fi surpins dacă te simți atras de părțile tale mai puțin plăcute sau apare o descărcare de emoții negative. Menține-ți sănătatea pe tot parcursul acestei perioade.

Vei reuși să traversezi această lună emoțională dacă te vei ține ocupat. Acest lucru va deveni mai simplu odată ce Venus, planeta care te guvernează, și Mercur își vor schimba amândoi semnele pe 16 și 17 noiembrie. Ai o mulțime de hobby-uri și activități care sunt susținute de această energie, care te vor ajuta să uiți de trecut.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani noiembrie 2022 Balanţă

Pe 22 noiembrie, când Soarele își schimbă semnul zodiacal, te vei simți, de asemenea, mai liber să îți exprimi emoțiile, iar acest lucru va fi incredibil de important și benefic pentru sănătatea ta mentală. Este o idee bună să începi o formă consiliere în jurul momentului Lunii Noi din 23 noiembrie.

Pe 23 noiembrie, când Jupiter devine direct, este un moment fantastic pentru a căuta un nou loc de muncă sau pentru a-ți îmbunătăți situația actuală de angajat. Jupiter are o perioadă de patru săptămâni înainte de a-și schimba semnul zodiacal și nu va mai reveni în această zonă din harta ta timp de aproape zece ani.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2022 Balanţă. Turbulențe în starea emoțională