Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2022 Scorpion. Probleme în dragoste, pasiune și parteneriat

Horoscop noiembrie 2022 Scorpion. Marte fiind retrograd în cea mai mare parte a lunii noiembrie, va trebui abordat cu prudență și sensibilitate.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 09:20

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2022 Scorpion - Shutterstock

Înainte de descoperirea lui Pluton, Marte era guvernatorul tău tradițional, iar această energie cauzează probleme cu autoritatea și apropierea celor din jur. Fii atent să evitați să folosiți forța pentru a obține ceea ce vă doriți.

Horoscop bani noiembrie 2022 Scorpion

Pe 8 noiembrie, va avea loc o Eclipsă de Lună în zodia opusă, care se va concentra pe probleme de dragoste, pasiune și parteneriat. Ceva în relația ta este probabil pe cale să se modifice, poate brusc. Trebuie să știi că acest lucru este benefic, indiferent dacă pare uimitor sau îngrozitor pe moment.

Venus și Mercur părăsesc Scorpionul pe 16 și 17 noiembrie și intră în casa banilor din astrograma ta. Acest lucru îți va permite ție și partenerului să aveți discuții importante, mai ales dacă drama din jurul eclipsei a fost cauzată de o ciocnire de idealuri. Acest interval de timp poate fi extrem de vindecător.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste noiembrie 2022 Scorpion

Pe 22 noiembrie, Soarele iese și el din Scorpion și traversează și el casa valorilor. Vei putea învăța o nouă abilitate sau ai putea găsi o nouă sursă de bani care are potențialul de a fi extrem de profitabilă datorită Lunii Noi din ziua următoare.

În ciuda emoțiilor foarte încărcate de la începutul lunii, noiembrie se încheie cu multă speranță și optimism. Pe 23 noiembrie, Jupiter revine la mersul său direct în casa bucuriei, începând o perioadă de patru săptămâni în care ai putea experimenta o imensă încântare. Concentrează-te pe ceea ce te face fericit, deoarece vor trece zece ani până când Jupiter va reveni în această parte a astrogramei tale.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2022 Scorpion. Probleme în dragoste, pasiune și parteneriat