Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2022 Taur. Un moment excelent pentru a-ți revizui planul de cheltuieli

Horoscop noiembrie 2022 Taur. Din cauza poziției retrograde a lui Marte în zona banilor astrograma ta, prima săptămână din noiembrie va fi probabil dominată de preocupări financiare.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 09:17

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2022 Taur. Un moment excelent pentru a-ți revizui planul de cheltuieli - Shutterstock

Acesta este un moment excelent pentru a-ți revizui planul de cheltuieli sau pentru a căuta metode de reducere a costurilor. Cu toate acestea, dacă nu ai parte de îndrumare profesională, stai departe noi investiții.

Horoscop bani noiembrie 2022 Taur

Eclipsa de Lună din propriul semn îți poate perturba sentimentul de libertate și identitate pe 8 noiembrie. Evenimentele care au loc în preajma acestei zile te pot motiva să renunți la ceva sau la cineva care îți restricționează capacitatea de a-ți exprima individualitatea așa cum crezi tu că este potrivit. Deși această perioadă ar putea fi deconcertantă, obiectivele tale pe termen lung sunt caracteristice acestor momente.

Horoscop dragoste noiembrie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Pentru dezvoltarea iubirii și a pasiunii care să te facă să te simți dorit, apreciat și prețuit, așteaptă ca Venus să își schimbe semnul zodiacal pe 16 noiembrie. Aceasta este planeta care te guvernează, astfel că efectul său este puternic și vizibil în viața ta amoroasă. A doua zi, Mercur își schimbă și el zodia, ceea ce îți va face mai simplu să te exprimi sincer.

Când Soarele își schimbă zodia pe 22 noiembrie, această stare de spirit optimistă se prelungește până la Luna Nouă din ziua următoare. Este o zi excelentă pentru a începe orice tip de program de auto-dezvoltare, datorită acestei lunații care te ajută să te înțelegi mai bine.

Pe 23 noiembrie, când Jupiter devine direct, concentrează-te asupra cartierului și a grupului tău social. Profită din plin, deoarece Jupiter nu se va mai întoarce în această zonă a astrogramei tale până în 2033, așa că este bine să maximizezi relațiile sociale.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2022 Taur. Un moment excelent pentru a-ți revizui planul de cheltuieli