Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2022 Berbec. Nu îți fie teamă să reîncepi să lucrezi la visele tale

Horoscop noiembrie 2022 Berbec. Pe măsură ce efectul lui Marte retrograd se instalează în prima săptămână și a doua din noiembrie, comunicarea va fi probabil dificilă.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 08:54

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2022 Berbec. Nu îți fie teamă să reîncepi să lucrezi la visele tale - Shutterstock

Marte este planeta care te guvernează, așa că, atunci când retrogradează în casa comunicării din astrograma ta vei observa că nu îți găsești foarte repede cuvintele, iar ceilalți par că nu le înțeleg așa cum ai vrea tu.

Horoscop bani noiembrie 2022 Berbec 

În timpul Eclipsei de Lună din 8 noiembrie, îți vei redescoperi vocea, dar această eclipsă îți poate transmite și câteva lecții dure în ceea ce privește resursele și securitatea materială. Chiar dacă circumstanțele pot părea neprevăzute și scăpate de sub controlul tău, dacă îți păstrezi calmul, vei putea reconstrui tot ceea ce pierzi. Nu îți fie teamă să reîncepi să lucrezi la visele tale.

La jumătatea lunii, pe 16 și, respectiv, 17 noiembrie, Venus și Mercur intră amândoi în casa aventurii și a adrenalinei din astrograma ta, aducând vești considerabil mai bune. Dacă nu poți călători, ia în considerare studierea unei limbi noi sau observarea unei culturi diferite la nivel local. Acesta este un moment excelent pentru a face o călătorie sau pentru a extinde orizonturile.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste noiembrie 2022 Berbec 

Când Soarele își schimbă și el semnul zodiacal pe 22 noiembrie, iar Luna Nouă apare pe 23 noiembrie în aceeași casă a aventurii, optimismul tău va crește. În această zi, încearcă să îți modifici rutina zilnică făcând ceva diferit. Fiind exuberant și acest lucru te va ajuta să găsești o nouă inspirație.

Jupiter revine la mersul direct în zona din astrograma ta care este cea mai spirituală, pe 23 noiembrie. În ultima săptămână din noiembrie, acordă atenție persoanelor care te susțin, dar fără să fie vizibile. Înainte ca Jupiter să-și schimbe semnul zodiacal și să părăsească această zonă a hărții tale până în 2033, ai o oportunitate de patru săptămâni pentru a-ți continua creșterea și dezvoltarea personală.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2022 Berbec. Nu îți fie teamă să reîncepi să lucrezi la visele tale