Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2022 Gemeni. O veste fantastică pentru situația financiară

Horoscop noiembrie 2022 Gemeni. Cu Marte acum în propriul semn zodiacal și retrograd, luna noiembrie începe pentru tine cu multă introspecție.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 09:17

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2022 Gemeni. O veste fantastică pentru situația financiară - Shutterstock

Ar putea fi destul de frustrant să te simți îngrădit sau restricționați într-un fel sau altul. Vei avea impresia că obstacolele sunt permanent și insurmontabile, dar o terapie verbală te poate ajuta să scapi de aceste blocaje.

Horoscop dragoste noiembrie 2022 Gemeni

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie are loc în casa psihicului si-n astrograma ta. Visele cu ochii deschiși sau visele foarte vii te pot face să te simți inconfortabil, dar aceste viziuni conțin simboluri cruciale. Dacă poți descifra semnalele, este posibil să apară o revelație sau o trezire surprinzătoare.

Când Venus și Mercur, se vor muta în zodia opusă ție pe 16 și, respectiv, 17 noiembrie, vor fi momente bune la mijlocul lunii. Dacă te afli în căutarea iubirii sau ești în proces de a resuscita o relație existentă, aceasta este o energie foarte pasională, ideală pentru întâlniri și remodelări relaționale.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani noiembrie 2022 Gemeni

Beneficiile durează până la trecerea Soarelui în Săgetător pe 22 noiembrie. Luna Nouă din 23 noiembrie este ideală pentru a lega orice formă de angajament romantic. Această energie este, de asemenea, incredibil de reparatoare și încurajează optimismul și încrederea în sine mai ales dacă ai experimentat o dezamăgire dureroasă recent.

Jupiter își va relua mersul direct cel mai înal punct al astrogramei tale pe 23 noiembrie. Aceasta este o veste fantastică pentru situația ta financiară. Încearcă să prinzi orice oportunitate profesioală, chiar dacă implică modificări de mare anvergură. Nu pierde această șansă pentru că o vrei mai regăsi abia după 12 ani.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2022 Gemeni. O veste fantastică pentru situația financiară