Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2022 Rac. Marte, retrograd în casa psihicului

Horoscop noiembrie 2022 Rac. Pe măsură ce începe luna noiembrie, s-ar putea să te simți puțin ciudat, aproape ca și cum o forță psihică sau spirituală îți pune piedici.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 09:17

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2022 Rac. Marte, retrograd în casa psihicului - Shutterstock

Senzația va dispărea pe măsură ce te vei obișnui cu această energie, care este cel mai probabil energia lui Marte retrograd în casa psihicului.

Horoscop bani noiembrie 2022 Rac

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie este primul eveniment astrologic semnificativ pentru tine în noiembrie. Acest lucru te-ar putea pune în contact cu niște colegi ciudați sau excentrici. Încearcă să nu-i judeci prea repede, deoarece, în ciuda faptului că te-ar putea surprinde, ei sunt cu adevărat aici pentru a te ajuta.

Pe 16 și, respectiv, 17 noiembrie, Venus și Mercur își vor schimba zodia, ceea ce te va ajuta să te înțelegi mai bine cu colegii de muncă și să îți îmbunătățești eficiența activităților zilnice. Acest lucru îți va favoriza echilibrarea eforturilor de a menține viața profesională și cea personală la cele mai înalte standarde.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste noiembrie 2022 Rac

Pe 22 noiembrie, când Soarele își schimbă semnul zodiacal, și a doua zi, când va avea loc o Lună Nouă bunăstarea ta generală este în centrul atenției. Folosește impulsul de productivitate pe care îl oferă această lunație pentru a recupera sarcinile care au înregistrat întârzieri mari.

Jupiter revine la mersul direct în casa studiilor superioare pe 23 noiembrie, de asemenea este și casa călătoriilor lungi. Aceasta este o veste grozavă pentru industrie și mediul academic, iar sfârșitul lunii noiembrie este o mare oportunitate de a vă îmbunătăți abilitățile ori de a face o călătorie în străinătate. Jupiter nu va mai apărea în această zonă a astrogramei din nou timp de zece ani.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2022 Rac. Marte, retrograd în casa psihicului