Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2022 Leu. Marte este retrograd în casa prietenilor

Horoscop noiembrie 2022 Leu. Viața ta socială va cunoaște probabil în luna noiembrie multă liniște. Marte este în prezent retrograd în casa prietenilor din astrograma ta, ceea ce te poate forța să joci un rol de sprijin mai mare decât ți-ai dori.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 09:17

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2022 Leu. Marte este retrograd în casa prietenilor - Shutterstock

Este momentul în care nu te mai afli în lumina reflectoarelor și din acest motiv nu este recomandat să îți alimentezi frustrările.

Horoscop profesie noiembrie 2022 Leu

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie, care are loc chiar în casa profesiei, reprezintă una dintre cele mai bune personalități. În timpul acestei eclipse, fie că este vorba de afaceri, casă sau în viața personală, ai putea experimenta o creștere semnificativă sau o pierdere a unei autorități. Vei avea multe lecții de învățat care vor modifica percepția pe care o ai despre tine.

Pe măsură ce luna avansează, lucrurile încep să se destindă, iar pe 16 și 17 noiembrie, în special, vei avea motive să sărbătorești. Este o perioadă creativă, plină de energie, plină de bucurie și posibilități, pe măsură ce atât Venus, cât și Mercur se mută în casa bucuriei din astrograma ta.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani noiembrie 2022 Leu

Pe 22 noiembrie, Soarele, guvernatorul tău, intră și el în această regiune a hărții tale, oferindu-ți o doză suplimentară de căldură și vitalitate. Luna Nouă din 23 este un moment excelent pentru a lua o decizie îndrăzneață și încrezătoare în orice aspect al vieții tale.

Conștiința ta de sine se dezvoltă în ultima săptămână din noiembrie și poate și unele vești financiare favorabile au loc tot atunci. Pe 23 noiembrie, Jupiter va deveni direct, începând o perioadă de patru săptămâni în care îți poți crește semnificativ aspectele financiare. Jupiter nu va reveni în această parte a hărții tale după următorii zece ani.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2022 Leu. Marte este retrograd în casa prietenilor