Antena Meniu Search
x

Horoscop 24 martie 2022. Zodia care are mare noroc de bani

Horoscop 24 martie 2022. Astrologii vă recomandă să aveţi mai multă răbdare şi să comunicaţi deschis cu cei din jurul vostru, mai ales când vine vorba de chestiuni de natură sentimentală. 

de Redactia Observator

la 24.03.2022, 12:24

Vezi și

Horoscop 24 martie 2022 Berbec

O scrisoare sau un apel telefonic cu privire la bani la care vă așteptați s-ar putea să nu vină astăzi, dragă Berbec. Acest lucru ar putea să te pună în panică și să vrei să-i suni pe cei responsabili pentru a vedea ce se întâmplă. Nu este însă o zi bună pentru orice fel de comunicare. Ai răbdare, spun astrele

Horoscop 24 martie 2022 Taur

O invitație la un eveniment social s-ar putea să vă pună pe drumuri, dragi Tauri, dar veţi fi nevoiţi să onoraţi invitaţia. Este posibil ca persoanele implicate să nu aibă nimic în comun cu tine și probabil vei simți că evenimentul va fi plictisitor. Cu toate acestea, ar putea exista anumite persoane influente din punct de vedere profesional pe care le-aţi putea găsi importante pentru planurile de afaceri. 

Pe acelaşi subiect

Citește și: Cele patru zodii protejate de Univers. Află dacă te numeri printre ele

Horoscop 24 martie 2022 Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt cam abătuţi în ultima perioada şi asta pentru că stresul îşi spune cuvântul. Cel mai bine ar fi să îţi iei câteva zile libere ca să te relaxezi şi să îţi pui ordine în gânduri. Încearcă să te odihneşti şi să mănânci corect. Dacă simţi că nu stai bine la capitolul energie cere ajutorul celor din jur.

Horoscop 24 martie 2022 Rac

O vizită mult așteptată din partea unui prieten apropiat sau a persoanei iubite s-ar putea amâna. Acest lucru s-ar putea să te descurajeze. Te temi că persoana respectivă nu o să mai vină, însă nu este cazul să te stresezi. Persoana respectivă s-a confruntat, probabil, cu câteva probleme care trebuie rezolvate. Ai răbdare și aşteaptă să îţi dea un semn. Totul ar trebui să iasă așa cum doreşti, deși vizita se lasă puţin aşteptată.

Horoscop 24 martie 2022 Leu

Problemele legate de locul de muncă îţi vor da multe bătăi de cap. Sunteţi nerăbdători să terminaţi cât mai repede ce aveţi de lucru, dar nu depinde totul doar de voi. Ocupaţi-vă timpul cu altceva până vă vin aprobările pentru a vă potoli frustarea. Totul se va rezolva, dar atât de repede pe cât vă aşteptaţi.

Horoscop 24 martie 2022 Fecioară

Dacă nu trebuie neapărat să ieşiţi din casă, ar fi de preferat să amânaţi acţiunile neimportante. Dacă totuşi trebuie să plecaţi de acasă, folosiţi bicicleta sau mergeţi pe jos. Drumurile lungi cu maşina nu sunt indicate astăzi.

Horoscop 24 martie 2022 Balanță

Nu este indicat să vă ocupaţi astăzi de acte, mai ales dacă implică şi bani. Astăzi, gândiţi mai lent decât de obicei şi puteţi constata că sunteţi uşor distras. Nici starea voastră de spirit nu va fi chiar grozavă, așa că ar fi o idee bună să așteptați câteva zile înainte de a vă ocupa de astfel de sarcini. Dacă lucrarea este urgentă, cereţi ajutor. Dacă o faceţi, veţi putea fi mai concentraţi.

Horoscop 24 martie 2022 Scorpion

Comunicarea cu partenerii voştri ar putea să fie foarte proastă sau inexistentă astăzi. Nu este ideal să vă negociaţi contractul astăzi sau să intraţi în discuţii care ar putea să vă afecteze viitorul extrem de mult. Starea de spirit este scăzută, așa că orice ați decide astăzi poate să reflecte acestă dispoziție. Cel mai bine ar fi să așteptați câteva zile până când toată lumea este într-o stare de spirit mai pozitivă.

Horoscop 24 martie 2022 Săgetător

Orice a face azi, lucrurile se vor mişca mai încet, pentru că tinzi să te laşi distras. S-ar putea să te preocupe trecutul, în special trăiri sau evenimente pe care le credeai de mult uitate, însă care îţi afectează starea în diverse moduri. S-ar putea să fie o zi bună să te concentrezi pe sarcini de rutină pe care le poţi face automat, dacă e posibil. Aşa vei fi mai productiv ca niciodată.

Horoscop 24 martie 2022 Capricorn

Telefoane sau emailur între tine şi prietenii tăi s-ar putea rătăci sau chiar pierde. Este nevoie de un pic de răbdare când vrei să dai de cineva, mai ales dacă la mijloc este implicată şi tehnologia modernă. Dacă este vorba despre o urgenţă, cel mai bine ar fi să mergi pe calea clasică şi să te duci să vizitezi persoana în cauză. Este singura modalitate să te asiguri că vei vorbi cu cineva acum. 

Horoscop 24 martie 2022 Vărsător

Nativii zodiei Vărsător sunt extrem de inventivi și foarte apreciați la locul de muncă. Ideile lor sunt inovative și se pot gândi la noi experiențe profesionale. În plan personal, lucrurile nu sunt la fel de favorabile, însă nimic îngrijorător. Dacă sunt implicați într-o relație, mai multă atenție acordată partenerului va aduce liniștea dorită.

Horoscop 24 martie 2022 Pești

Cei născuți în zodia Pești au nevoie de mai mult echilibru în viața lor. Pe toate planurile. Profesional, soluția ar fi perseverența și mai mult interes acordat proiectelor aflate în derulare. Este posibil să apară o ofertă de job, însă astrele recomandă prudență. Atenție mare înainte de a lua o decizie.

Dacă vă interesează să aflați mai multe informații, puteți accesa pagina de Instagram a astrologului Nicoleta Ghiriș.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 24 martie 2022. Zodia care are mare noroc de bani