Meniu
Search
x

Horoscop săptămâna 21 - 27 martie 2022 Leu

Horoscop săptămâna 21 - 27 martie 2022. La începutul săptămânii, există o concentrare puternică asupra familiei, influențele Lunii te îndeamnă să dai prioritate preocupărilor casnice și legăturilor familiale.

De Redactia Observator la 21.03.2022, 16:36

Horoscop dragoste săptămâna 21 - 27 martie 2022 Leu

Când Marte și Uranus se aliniază, marți, devine evident că partenerul este preocupat de profesia sau afacerea ta, mai ales dacă aceasta îți cere să fii plecat frecvent de acasă. Din păcate, aceasta este o situație fără ieșire. Cu toate acestea, ar trebui cel puțin să îi permiți partenerului să își exprime frustrările, deoarece acest lucru este mult mai bun decât să țineți lucrurile ascunse și nevorbite.

Horoscop bani săptămâna 21 - 27 martie 2022 Leu

Mercur își va schimba semnul zodiacal duminică, concentrându-se pe sectorul călătoriilor și al aventurii din astrograma ta. A pleca într-o drumeție de weekend cu partenerul ar fi o abordare minunată pentru a te detensiona după provocările din ultima vreme. De asemenea poți fi angrenat în mai multe drumuri pe care le faci, toate vor avea un rezultat bun. Profită de toată această agitație și fii foarte atent la drum, mai ales dacă tu conduci.

Pe acelaşi subiect

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 21 - 27 martie 2022 Leu