Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 29 iulie 2022. Supriză în dragoste şi un moment de neuitat

Horoscop 29 iulie 2022. Dragostea pluteşte în aer pentru unii nativi ai zodiacului. Bucuraţi-vă de fiecare moment alături de persoana iubită.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 29.07.2022, 13:54

Vezi și

Horoscop 29 iulie 2022 Berbec

Berbecii sunt concentrați pe carieră și se suprasolicită. Încercați să vă odihniți și să nu vă mai implicați în activități minore, spun astrele

Citește și: Momente în care te vei îndrăgosti în viață, în funcție de zodia ta

Horoscop 29 iulie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate în cazul Taurilor. Persoana pe care încercați să o cuceriți nu merită atenția voastră, așa că… fiți obiectivi.

Horoscop 29 iulie 2022 Gemeni

Nativii Gemeni vor cheltui mai mult ca de obicei, iar după ce termină cumpărăturile vor realiza că unele produse nu sunt folositoare. Partea bună este că stați bine la capitolul socializare.

Horoscop 29 iulie 2022 Rac

Racii sunt dezechilibrați emoțional. S-ar putea să vă certați cu cineva din familie, mai ales că veți fi obligați să onorați o invitație din partea unei rude. 

Horoscop 29 iulie 2022 Leu

Comunicare, intuiție și dragoste. De asta se bucură leii. În plus, poate participați la un eveniment social și veți face cunoștiință cu oameni care vă pot ajuta pe viitor în carieră. 

Horoscop 29 iulie 2022 Fecioară

Fecioarele rezolvă chestiuni legate de o mutare, un eveniment important în familie sau o discuție mai delicată. Cert este că veți fata față cu brio zilei de astăzi. 

Horoscop 29 iulie 2022 Balanţă

În schimb, Balanțele… flirtează. Aveți grijă, totuși, să nu vă implicați în povești care s-ar putea să vă frângă inima. 

Horoscop 29 iulie 2022 Scorpion

Scorpionii ar trebui să aibă grijă la un conflict cu o femeie care poate duce inlcusiv la finalul relației. Încercați să priviți totul din altă perspectivă, poate v-au scăpat anumite detalii importante.

Horoscop 29 iulie 2022 Săgetător

Nativii Săgetător pot finaliza un proiect. Poate fi vorba de ceva pe personal sau legat de job, așa că… dacă ați rămas în urmă, incerți să rezolvați toate demersurile. 

Horoscop 29 iulie 2022 Capricorn

Capricornii au parte de întâlniri cu persoane importante sau participă la un eveniment social. Ocupați-vă și de casă, treburi domestice și cumpărături pentru că sunteți bine aspecați în zona locuinței.

Horoscop 29 iulie 2022 Vărsător

Pe Vărsători, dorința de a se implica cât mai mult în proiectele de la serviciu, îi epuizează. Nu uitați că fără un program bine stabilit și organizat, nu puteți ajunge la rezultatele dorite, așa că mai luați și câte o pauză. 

Horoscop 29 iulie 2022 Peşti

Nativii Pești au mari șanse să se îndrăgostească. Este o zi karmică, în care puteți primii vești foarte bune în plan personal.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 iulie 2022. Supriză în dragoste şi un moment de neuitat