Antena Meniu Search
x

Horoscop 9 aprilie 2022. Dovadă de iubire şi planuri de viitor alături de sufletul pereche

Horoscop 9 aprilie 2022. Astrologii au veşti bune din punct de vedere sentimental pentru unii nativi ai zodiacului. Bucuraţi-vă de tot ce vă înconjoară. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 09.04.2022, 08:57

Vezi și

Horoscop 9 aprilie 2022 Berbec

Nativii Berbec au parte de o zi cu mult soare şi căldură-n suflet. Cei apropiaţi vă vor da o veste foarte bună care are legătură cu viitorul vostru. S-ar putea să întâlniţi pe cineva special cu ajutorul lor, spun astrele

Horoscop 9 aprilie 2022 Taur

Cei aflaţi sub semnul Taurului se bucură de weekend alături de persoana iubită. Vorbiţi descris despre sentimentele voastree şi nu vă fie teamă să treceţi la pasul următor în relaţie: întemeierea unei familii.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 9 aprilie 2022 Gemeni

Un coleg de muncă ar putea fi într-o dispoziție foarte proastă și, prin urmare, s-ar putea să îţi dea mari bătăi de cap. De fapt, s-ar putea să nu reziste deloc la muncă și va trebui să nu te bazezi pe ajutorul venit din partea respectivei persoane. Nu este corect faţă de tine să fii nevoit să faci treaba altcuiva. Nu te simți vinovat dacă nu reuşeşti să termini toată treaba.

Horoscop 9 aprilie 2022 Rac

Planurile de a pleca în vacanță sau poate o călătorie de afaceri ar putea fi amânată. Evenimentele la care trebuia să participi ar putea fi amânate pentru o perioadă. Acest lucru te-ar putea face să te simți oarecum pierdut pentru că ai plănuit să pleci și acum nu știi ce să faci. Profită de această perioadă ca să te relaxezi.

Horoscop 9 aprilie 2022 Leu

Apropiații se plâng că ați devenit prea băgăcioși și nu mai țineți cont de intimitatea lor. Învățați să vă controlați această tendiță, să vă temperați și să le respectați dorințele și stilul de viață, chiar dacă nu corespunde valorilor voastre. Oamenii sunt diferiți, trebuie să înțelegeți asta. 

Horoscop 9 aprilie 2022 Fecioară

Vă simțiți respinși și nu este de mirare. Mulți s-au plâns de atitudinea voastră nepotrivită, mai ales la locul de muncă, iar de la unele lucruri nu aveți cum să dați înapoi. Trebuie să vă temperați răbufnirile orgolioase și pe alocuri vulgare. Comunicați cu apropiații, cereți-le sfatul.

Horoscop 9 aprilie 2022 Balanţă

Nativii Balanţă au treabă în gospodărie în aceste zile. Mergeţi la cumpărături alăturid e o persoană care are cunoştinţe în arta design-ului interior şi veţi descoperi metode inedite de a vă redecora locuinţa. La final vă veţi simţi mândri de realizarea voastră. 

Horoscop 9 aprilie 2022 Scorpion 

Astăzi, nativii Scorpion sunt extrem de agitați. Sfatul astrelor pentru voi este să încercați să vă păstrați cumpătul, pentru a nu provoca conflicte și certuri, pe care să le regretați mai târziu. În plan amoros, totul merge ca pe roate.

Horoscop 9 aprilie 2022 Săgetător

Lipsa energiei fizice și mentale, precum și a motivației, v-ar putea aduce astăzi într-o dispoziție letargică, dragi Săgetători. Nu veți avea chef să faceți mare lucru. S-ar putea să fiți extrem de iritați la gândul că trebuie să lucrați în vreun fel. Ar putea fi o idee bună să mergeți seara la un film, de preferință un thriller sau un film de acțiune. Acest lucru va face să vă fie din nou bine.

Horoscop 9 aprilie 2022 Capricorn

De obicei, vă place să vorbiți cu ceilalți, dragi Capricorni, dar astăzi nici nu veți vrea să răspundeți la telefon. Rezistența voastră fizică și energia mentală sunt scăzute și v-ați putea simți dezamăgiți. S-ar putea să vă ajute dacă mergeți la o plimbare după-amiaza. Nu veți dori să vă pierdeți seara nefăcând mare lucru. În curând veți fi din nou voi înșivă!

Horoscop 9 aprilie 2022 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii sunt sfătuiți să fie ceva mai precauți, mai ales în privința prietenilor. Fiți mai preocupaţi de sentimentele celor dragi şi de fericirea lor. În plan sentimental, nu ezitaţi să faceţi ce vă spune inima şi instinctul.

Horoscop 9 aprilie 2022 Peşti

Iar Peştii sunt foarte pozitivi. Imaginaţia voastră este la cote înalte, aşa că folosiţi-vă de ea în absolut tot ce faceți. Dacă sunteți implicați într-o relație, încercați să acordați mai multă atenție partenerului. 

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 9 aprilie 2022. Dovadă de iubire şi planuri de viitor alături de sufletul pereche