Antena Meniu Search
x

Horoscop Vărsător săptămâna 23 - 29 mai 2022

Horoscop Vărsător săptămâna 23 - 29 mai 2022. Marte își schimbă semnul în această săptămână, concentrându-se pe abilitățile tale de comunicare.

de Redactia Observator

la 20.05.2022, 16:36

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop Vărsător săptămâna 23 - 29 mai 2022 - Shutterstock

Ai idei îndrăznețe și acum ești hotărât să-i convingi pe ceilalți să le împărtășească. Unii dintre ei o vor face. Unii nu o vor face. Sarcina ta este să determini unde ar trebui trasată granița dintre militant și insistent. Ține cont de faptul că nimeni nu iubește un fanatic, iar utilizarea unei forțe prea mari pentru a atinge obiectivele ar fi contraproductivă.

Horoscop dragoste săptămâna 23 - 29 mai 2022 Vărsător 

În weekend, Venus își schimbă semnul zodiacal și intră în acasa familiei relaxând spiritele în cămin. Acesta poate fi un moment bun pentru a te relaxa acasă și a te gândi la ceea ce poate fi îmbunătățit sau adăugat căminului. Atenție la tendința de a cumpăra compulsiv.

Duminică, când Marte și Jupiter se vor alinia, mintea ta se va activa puternic și va fi într-o continuă motivație și cercetare. Acest lucru te poate obosi teribil dacă nu ai un scop în care să îndrepți toată energia mentală prezentă.

Pe acelaşi subiect

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop Vărsător săptămâna 23 - 29 mai 2022