Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără din România a fost întâmpinată cu covorul roșu pe aeroportul Ben Gurion din Israel. Chiar și premierul Netanyahu i-a făcut o surpriză (VIDEO)

Când românca Ioana Isac, în vârstă de 31 de ani, a sosit împreună cu partenerul său, Mihai Georgescu, în Israel, cei doi au pășit surprinși pe un covor roșu.

de Redactia Observator

la 07.11.2017 , 22:01

O tânără din România a fost întâmpinată cu covorul roșu pe aeroportul Ben Gurion din Israel. Chiar și premierul Netanyahu i-a făcut o surpriză (VIDEO)

Când românca Ioana Isac, în vârstă de 31 de ani, a sosit împreună cu partenerul său, Mihai Georgescu, în Israel, cei doi au pășit surprinși pe un covor roșu, care îi aștepta pe aeroportul Ben Gurion, înconjurat de baloane și flori.

Ministrul turismului, Yariv Levin, i-a salutat pe români, în timp ce o limuzină îi aștepta să îi ducă la un hotel de lux. De asemenea, un elicopter le-a fost pus la dispoziție, care să le ofere un tur al țării de neuitat. De asemenea, cei doi tineri au avut parte și de o cină privată gourmet pregătită de bucătarul israelian Nir Tzuk, în casa lui.

Chiar și premierul Benjamin Netanyahu a planificat o surpriză pentru cuplu, oferindu-i un tur personal al muzeului Turnului lui David, din orașul vechi al Ierusalimului.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Aceasta este o zi specială și o piatră de hotar istorică, în timp ce rupem bariera turistică de 3 milioane și stabilim un nou record record. O jumătate de milion de turiști care au venit la noi anul acesta sunt o jumătate de milion de ambasadori ai Israelului în lume", a spus ministrul Levin.

Ioana Isac a fost vizitatorul cu numărul 3.000.000 al Israelului, iar autoritățile i-au oferit o amintire de neuitat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » O tânără din România a fost întâmpinată cu covorul roșu pe aeroportul Ben Gurion din Israel. Chiar și premierul Netanyahu i-a făcut o surpriză (VIDEO)