Antena Meniu Search
x

PERIUȚA de la RIMEL nu îți arcuiește doar genele, ci îți mărește și BUZELE! TRUCUL extrem de simplu prin care poți deveni ANGELINA JOLIE!

De când Angelina Jolie a apărut în viețile noastre, standardele frumuseții au fost rescrise. Toate femeile care până atunci nu dădeau atât de mare atenție mărimii buzelor au început să-și dorească o gură la fel de senzuală.

 De când Angelina Jolie a apărut în viețile noastre, standardele frumuseții au fost rescrise. Toate femeile care până atunci nu dădeau atât de mare atenție mărimii buzelor au început să-și dorească o gură la fel de senzuală.

Dacă te numeri printre persoanele nemulțumite de mărimea buzelor, cel mai bun truc pentru a le face mai voluptoase este cu ajutorul periuței unui rimel pe care l-ai consumat. Cutăță bine tot aplicatorul de mascara pentru a-l putea folosi în zona gurii.

Având în vedere că am intrat în sezonul de iarnă, iar buzele noastre se crapă din cauza frigului, exfolierea lor este cea mai bună soluție de îngrijire. Aplică balsam de buze și freacă de sus în jos cu peria de rimel, prin mișcări ușoare. În doar câteva secunde, buzele tale vor fi foarte moi, iar pielițele care te supărau până acum devin istorie. Unde mai pui că, prin mișcarea de frecare cu perii aplicatorului de rimel, buzele vor deveni mai groase.

Iată ce mai poți face cu periuța de rimel!

Tastatura

Pentru cei mai mulți dintre noi curățarea tastaturii poate fi o muncă extrem de anevoaioasă. Periuța de rimel ne poate scăpa de acest chin. Perii foarte fini intră în toate orificiile, iar praful și mizeria sunt scoase foarte repede la suprafață.

Sprâncenele

Dinții pieptănului sunt prea mari pentru a ne aranja sprâncenele, iar la salon nu ne permitem să mergem în fiecare zi. Așa că un truc numai bun pentru a ni le așeza frumos este, ați ghicit!, tot cu ajutorul periei de mascara. Aceasta este un instrument ideal pentru a pieptăna perișorii sprâncenelor în orice direcție ne dorim. Ba chiar le putem și tunde cu forfecuța, așa cum fac specialistele la salon. Așadar, din doar câteva mișcări și cu peria unui rimel ”scos din uz” putem arăta ca scoase din cutie.

Rădăcinile

Atunci când ești între vizitele la salon, iar rădăcinile îți crecs și se vede diferența de culoare între părul natural și zona vopsită, tot periuța de rimel te scoate din impas. Cumpărând vopsea la nuanță, o poți amesteca și aplica la rădăcină, perișorii fini acoperind toată zona inestetică.

Firele rebele

Gata cu firele rebele care nu stau aranjate decât în momentul în care ieși pe ușă. Pulverizează puțin fixativ pe o perie de rimel și apoi piaptănă-ți fierele rebele din creștet, din frunte sau de la tâmple. Acestea vor sta așa cum le aranjezi pe toată durata zilei.

Unghiile

Este inestetic, ca să nu mai spunem neigienic să ai unghiile murdare, însă dacă ești fan al grădinăritului sau ai vopsit ceva fără să folosești mănuși, să-ți cureți murdăria de sub și de pe unghii este destul de dificil. Însă, datorită fineții lor, perii aplicatorului de rimel ajung și în cele mai inaccesibile locuri, așa că te vei bucura de o manichiură perfectă, dar și pasiunile tale mai… ”murdare”.

Mai multe detalii aflați AICI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » PERIUȚA de la RIMEL nu îți arcuiește doar genele, ci îți mărește și BUZELE! TRUCUL extrem de simplu prin care poți deveni ANGELINA JOLIE!