Antena Meniu Search
x

OBICEIURILE culinare ale familiei regale britanice, dezvăluite de fostul lor chef. Care este alimentul pe care regina Elisabeta a II-a îl URĂȘTE

Fostul chef de la Palatul Buckingham, Darren McGrady, a dezvăluit care sunt obiceiuri culinare ale membrilor familiei regale britanice și care este alimentul pe

Fostul chef de la Palatul Buckingham, Darren McGrady, a dezvăluit care sunt obiceiuri culinare ale membrilor familiei regale britanice și care este alimentul pe care regina Elisabeta a II-a îl urăște.

McGrady a lucrat timp de 11 ani în bucătăria palatului regal, după care a plecat să lucreze pntru prințesa Diana.

Potrivit acestuia, mâncarea preferată a reginei Marii Britanii la micul dejun este un bol de cereale Kellogg's și o ceașcă de ceai. Alimentul pe care îl detestă aceasta este usturoiul.

"Reginei îi place să mănânce orice mâncare produsă la ferma lor: găini, fazani, potârnichi, însă iubește și ciocolata, cu cât e mai neagră, cu atât mai bine", a povestit McGrady pentru revista Marie Claire.

Pe acelaşi subiect

Legat de obiceiurile prințesei Diana și fiilor ei, chef-ul a spus că William și Harry iubeau mâncarea de la McDonald's, în timp ce mama lor era preocupată să mănânce cât mai sănătos.

"Îmi amintesc cum într-o zi prințesa Diana a intrat în bucătărie și a zis: "Anulează prânzul pentru băieți, îi scot în oraș. Mergem la McDonald's". Iar eu i-am strigat: "Prințesă, dar știu și eu să fac burgeri", iar ea a spus: "Copiii vor jucăria"", a  mai povestit bucătarul-șef.

Potrivit acestuia, atunci când avea invitați, Diana mânca o versiune low-fat a felurilor de mâncare servite, fără ca invitații să știe acest lucru.

Prințesa de Wales iubea peștere, nu mânca niciodată carne roșie și se ferea de orice avea maioneză sau smântână.

Chef-ul a mai povestit că, atunci când familia regală se reunea pentru cină, toți se îmbrăcau în faine de gala, în stilul Downton Abbey.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » OBICEIURILE culinare ale familiei regale britanice, dezvăluite de fostul lor chef. Care este alimentul pe care regina Elisabeta a II-a îl URĂȘTE