Antena Meniu Search
x

Horoscop 3 aprilie 2022. Zodiile care pot începe o nouă relaţie de cuplu

Horoscop 3 aprilie 2022. Vești bune pentru unii nativi ai zodiacului. Apar noi oportunități în planul carierei, mai ales în străinătate. Cei mai ambițioși vor reuși să-și ducă la îndeplinire toate obiectivele propuse, iar recompensa nu întârzie să apară.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 03.04.2022, 09:02

Vezi și

Horoscop 3 aprilie 2022 Berbec

Simţiţi nevoia de puţină mişcare şi o să faceţi o plimbare în aer liber sau o activitate ce necesită mai mult efort, care însă va prindă foarte bine, spun astrele

Horoscop 3 aprilie 2022 Taur

Taurii pot obține un plus de vizibilitate în cercurile în care se învârt. Se poate să aveți parte și de relații noi ca să puteţi face progrese în sfera afacerilor, că oricum se creionează ceva frumos în acest domeniu pentru voi. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop 3 aprilie 2022 Gemeni

Intenţia de a porni la drum, e prezentă şi o să vă daţi întâlnire, cu nişte oameni apropiați, ca să plecați din oraș pentru relaxare dar si pentru distracție. 

Horoscop 3 aprilie 2022 Rac

Nativi Rac, cineva suspină de dorul vostru și ar trebui să faceți ceva în privința asta. Poate petreceți weekend-ul împreună și se înfiripă ceva special, dacă tot voiați să vă întâlniți sufletul pereche.

Horoscop 3 aprilie 2022 Leu

Se poate să fie o sărbătoare în familie pentru Lei. Posibil sa fie ziua cuiva de naştere, şi o să vă dați tot interesul ca să iasă totul perfect, să se simtă că e o zi specială.

Horoscop 3 aprilie 2022 Fecioară

Poate vă implicaţi într-o activitate care-o să v-aducă bani, dar mai presus de bani vor fi aprecierile din partea celor dragi. 

Horoscop 3 aprilie 2022 Balanţă

Relația cu anturajul se poate rescrie frumos că nu v-aţi mai văzut de multă vreme şi poate reluați legăturile din trecut. 

Horoscop 3 aprilie 2022 Scorpion 

Nativii Scorpion se poate aibă o rezervare să rămână pe undeva prin ţară peste noapte şi o să se mai deconecteze, deoarece au nevoie de un pic de relaxare.

Horoscop 3 aprilie 2022 Săgetător

Săgetătorii o să fie dispuși să cheltuiască nişte bani ca să le ofere celor dragi o porţie de respiro. Poate ieșiți la o terasă, ori poate faceţi comanda de mâncare bună şi vă petreceți timpul in confortul căminului.

Horoscop 3 aprilie 2022 Capricorn

La voi apar veşti amestecate şi o să le-alegeţi pe cele bune ca să vă menţineţi un tonus ridicat. 

Horoscop 3 aprilie 2022 Vărsător

Pe Vărsători se poate să-i curteze mai multă lume, dar dacă e cineva în viaţa lor deja, o să diminueze din start oferta şi doar cei singuri vor avea de unde să aleagă.

Horoscop 3 aprilie 2022 Peşti

Voi păreţi a fi pe picior de plecare şi o să alegeţi o destinaţie care să vă satisfacă nevoia de peisaj şi aer curat, ca să vă încărcați bateriile.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă va interesează sa aflați mai multe informații, puteți accesa pagina de Instagram a astrologului Nicoleta Ghiriș.

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Horoscop » Horoscop 3 aprilie 2022. Zodiile care pot începe o nouă relaţie de cuplu