Antena Meniu Search
x

Horoscop 8 martie 2023. Zodiile care stau bine la capitolul iubire

Horoscop 8 martie 2023. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental. 

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 10:24

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscop 8 martie 2023 - Shutterstock

Horoscop 8 martie 2023 Berbec

Astăzi, pentru BERBECI există riscul să ia decizii neinspirate, așa că… mare atenție la serviciu. Totuși, pe plan sentimental vă merge excelent dacă acordați mai multă atenției relației de cuplu.

Horoscop 8 martie 2023 Taur

Și TAURII stau bine la capitolul iubire. În schimb, nu este o zi favorabilă dacă vreți să faceți investiții sau planuri de viitor.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 8 martie 2023 Gemeni

GEMENII ar fi bine să nu facă pe șefii, ci mai degrabă să asculte ce au colegii de spus. Astăzi, vă lipsește eficiența și e recomandat să nu luați nicio inițiativă la job, spun astrele

Horoscop 8 martie 2023 Rac

În ceea ce-i privește pe RACI, nu este o zi potrivită pentru întâlniri, atât în afaceri cât și în dragoste. Nu sunteți în apele voastre, așa că mai bine amânați chestiunile importante.

Horoscop 8 martie 2023 Leu

LEILOR nu le convine nimic și parcă totul se întâmplă împotriva lor. Sfatul astrelor este să depășiți cât mai repede această stare, în caz contrar relațiile cu ceilalți pot fi afectate. 

Horoscop 8 martie 2023 Fecioară

Nativii FECIOARĂ nu sunt dispuși să facă niciun compromis, nici măcar în relația de cuplu. Ar fi bine să nu forțați lucrurile, altfel veți provoca discuții aprinse, spun astrele.

Horoscop 8 martie 2023 Balanţă

Astăzi, BALANȚELE vor avea de-a face cu situații tensionate. Nu vă amestecați în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscați să aveți discuții și astfel se vor crea situații neplăcute.

Horoscop 8 martie 2023 Scorpion

Vești bune la capitolul financiar pentru SCORPIONI. Există șanse mari să semnați un contract, poate să obtineți un job nou și astfel să câștigați mai mulți bani.

Citește și:

Horoscop 8 martie 2023 Săgetător

SĂGETĂTORII pot fi ușor irascibili. E posibil să nu vă convină anumite aspecte privind o întâlnire de afaceri. Tratați totul cu răbdare și cu siguranță veți întoarce lucrurile în favoarea voastră. 

Horoscop 8 martie 2023 Capricorn

Ziua CAPRICORNILOR începe într-o ipostază meditativă. Acest lucru vă va ajuta să priviți cu detașare țelurile pe care vi le-ați propus. Pentru că astfel, riscați să faceți alegeri nepotrivite.

Horoscop 8 martie 2023 Vărsător

VĂRSĂTORII se simt în largul lor. Totul vi se pare ușor de realizat. Este o perioadă benefică, de exemplu, pentru a vă implica în proiecte noi.

Horoscop 8 martie 2023 Peşti

Pentru nativii PEȘTI prudența e necesară azi. Fiți mai atenți asupra fiecărei mișcări pe care o faceți, iar dacă riscați aveți grijă să vă gândiți de mai multe ori înainte.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 8 martie 2023. Zodiile care stau bine la capitolul iubire