Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Peşti

Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Peşti. Ai o dorință copleșitoare de a fi cu ceilalți săptămâna aceasta, iar instinctele tale sociale sunt puternice și dacă în mod normal ești puțin singur, acesta este un impuls bun pentru a-ți găsi noi prieteni.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 17:05

Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal - Profimedia

Sosirea lui Marte în casa prietenilor, luni reprezintă o veste bună, în general, deși înseamnă că alții s-ar putea să te găsească, uneori ușor insistent.

Horoscop bani săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Berbec

Mercur își schimbă zodia, marți și continuă mersul retrograd. Folosește acest timp pentru a te gândi cu atenție la ceea ce îți dorești cu adevărat de la o prietenie,, și la ce poți oferi în schimb. Viața este prea scurtă pentru a pierde timpul cu prietenii care nu sunt pe lungimea ta de undă.

Horoscop dragoste săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Berbec

Pe acelaşi subiect

Ești ușor provocat de alții în mediul profesional. Abține-te, nu răzbuna și nu fi atras în confruntări inutile cu colegii. În adâncul sufletului știi exact ce vrei și ce doreltu să obții pentru tine. Ascultă-ți vocea interioară și fă-ți treaba cât de bine poți. Condițiile se schimbă și, în curând, s-ar putea să fii într-o poziție mult mai influentă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Peşti