Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Scorpion

Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Scorpion. Săptămâna aceasta este caracterizată de o agitație concentrată, Marte sosind luni într-una dintre cele mai aglomerate zone ale astrogramei tale.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 17:05

Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal - Profimedia

S-ar putea să te simți grăbit, cu puțin sau deloc timp pentru tine, dar de fapt te vei bucura de sentimentul de împlinire care vine din realizarea unor sarcini atât de numeroase.

Horoscop bani săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Scorpion

Acestea fiind spuse, Marte te împinge în grabă și, în această grabă, poți spune sau face lucruri pe care mai târziu le regreti. Încearcă să- îți ții cumpătul și numără până la zece înainte de a da frâu liber impulsurilorr. Vei fi nerăbdător și iritabil uneori, dar acesta nu este un motiv pentru a-i ataca pe ceilalți. Schimbarea semnului zodiacal al lui Mercur, de marți îți va modera puțin comunicarea, dar va trebui totuși să fii conștient de cuvintele tale și de modul de exprimare.

Horoscop dragoste săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Scorpion

Pe acelaşi subiect

Arată de ce ești capabil și profită la maximum de oportunitățile pe măsură ce apar. Afirmă-te cât mai mult posibil și convinge-i pe ceilalți referitor la punctul tău de vedere. Încearcă să te ocupi de cât mai multe negocieri și responsabilități administrative - atâta timp cât poți să le abordezi cu relativă ușurință. Fii conștient că alții ar putea încerca acum să-și aloce meritul pentru toate eforturile tale!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Scorpion