Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Taur

Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Taur. Îți vine să pleci, nu? Marte intră în casa călătoriilor de lungă durată și a studiilor superioare în ziua de luni, așa că s-ar putea să te trezești că vrei să faci o excursie, să mergi în vacanță sau pur și simplu o ieșire într-un loc - oriunde - nou.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 17:06

Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal - Profimedia

Aceasta este o săptămână grozavă pentru a începe un nou curs, de calificare sau formare, deoarece ești pregătit să îți extinzi cunoștințele în mai multe domenii. Fie că este pentru muncă sau pentru propria ta plăcere, gândește-te să te întorci la educație academică într-o formă oarecare.

Horoscop bani săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Taur

Schimbarea semnului lui Mercur de marți va ajuta dacă ești deja student, deoarece vei descoperi că gândirea ta devine mai organizată și mai puțin împrăștiată pentru un moment. Dar dacă te gândești să călătorești atunci pot apărea probleme cu programări, revervări, întârzieri, acte și alte aspecte organizatorice. Deci ar fi bine să fii flexibil și indulgent cu ceea ce se întâmplă la drum.

Horoscop dragoste săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

În loc să obții doar rezultate născute din nerăbdare și impulsivitate, ar trebui să încerci să profiți la maximum de aspectele pozitive ale volumului tău de muncă și să-ți încurajezi colegii. Dacă simțiți că nu poți realiza deloc acest tip de abordare, ar putea fi înțelept să te retragi complet și să te relaxezi; chiar dacă faci asta doar pentru o zi – după aceea, lucrurile vor fi considerabil mai ușoare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Taur