Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Rac

Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Rac. Luni, Marte se plasează în casa iubirii, ceea ce este cu siguranță o veste interesantă dacă ești singur.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 17:06

Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal - Profimedia

Este o săptămână bună pentru a te întâlni și cunoaște pe cineva nou, dar ai grijă pentru că poți să fii perceput ca prea grăbit sau impulsiv de către oamenii noi. Încetinește și arată-ți partea mai moale și emoțională pentru rezultate mai bune.

Horoscop dragoste săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Rac

Într-o relație existentă, Marte stârnește pasiunea, dar promovează și dispute, certuri și crize de furie. Prin urmare, o săptămână delicată se anunță pentru tine și partener, dar nu te panica; nu există nimic aici care să vă perturbe calea.

Horoscop bani săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Rac

Pe acelaşi subiect

Când Mercur își schimbă semnul zodiacal, marți, te vei simți emoțional și sentimental. Împărtășește-ți sentimentele persoanei iubite, pentru că această vulnerabilitate te poate vindeca, atât pe tine cât și relația. Profesional, ești controlat de ambiția ta și, din păcate, asta te poate face să nu știi cum s-ar putea simți colegii tăi. Aruncă o privire atentă la felul în care te comporți. Mai bine ai coborî de pe piedestal înainte de a fi împins de alții.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Rac