Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Gemeni

Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Gemeni. Probabil că aceasta va fi o săptămână profund provocatoare pentru tine, care ar putea aduce niște provocări emoționale intense.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 17:06

Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal - Profimedia

Având în vedere că Marte se îndreaptă acum în zona pasiunii, este o perioadă amețitoare pentru relația emoțională în care ești implicat. Există multă senzualitate cu siguranță, dar există o linie foarte fină între pasiune și furie și s-ar putea să te trezești depășind această linie. 

Horoscop bani săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, este încă retrograd, dar își schimbă semnul zodiacal, marți și poate începe să declanșeze sentimente de vinovăție sau anxietate, mai ales în chestiuni ce țin de sfera emoțional-afectivă. Încearcă să fii bun cu tine însuți.

Horoscop dragoste săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Gemeni

Pe acelaşi subiect

Riști să fii abătut de la ceea ce contează cu adevărat. Ești neobișnuit de suspicios și agitat; în loc să ai încredere în ceilalți. Ai o mare dorință de acțiune, dar, din păcate, aceasta este plasată inadecvat. Încearcă să reduci anxietatea cu câteva tehnici de respirație profundă și relaxare – deși poți considera asta o prostie, este cât de poate de util, doar încearcă! În caz contrar, este posibil ca colegii tăi să se sature de tine și de solicitările tale insistente.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Gemeni