Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Vărsător

Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Vărsător. Ceea ce îți dorești mai mult decât orice în această săptămână este pace și liniște. Din păcate, cei din jur au probabil alte perspective.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 17:05

Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal - Profimedia

Marte își zodia, luni și se mută în casa intimității și a secretelor, așa că ai putea dori să-ți limitezi viața socială pentru un timp. Este în regulă să spui nu, mulțumesc invitațiilor de la prieteni.

Horoscop bani săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Vărsător

Această zonă astrogramei tale atrage atenția, de asemenea, asupra creșterii tale spirituale, iar când Mercur retrogradează aici, marți, te vei simți foarte atras de explorarea interioară și de căutarea sinelui tău real. O sesiune de terapie poate fi un punct bun de început dacă cauți răspunsuri profunde.

Horoscop dragoste săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Vărsător

Pe acelaşi subiect

Nu fi prea îngrijorat dacă pari puțin mai îngrădit decât de obicei profesional, ești pregătit pentru toate eventualitățile și, în sfârșit, poți face față acelor proiecte pe care le-ai amânat de ceva timp. Folosește-ți entuziasmul și încearcă să lucrezi, dacă poți, într-o echipă. Nu-ți fie frică să fii liderul echipei! Ai abilitățile necesare pentru a face acest lucru.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 24- 30 ianuarie 2022 Vărsător