Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Fecioară, 20-26 februarie 2023. Emoțiile și sentimentele dobândesc o dimensiune mai complexă

Horoscop săptămânal Fecioară, 20-26 februarie 2023. Emoțiile și sentimentele dobândesc o dimensiune mai complexă în această săptămămână. 

de Redactia Observator

la 18.02.2023, 12:25

Horoscop săptămânal Fecioară, 20-26 februarie 2023 - Shutterstock

Venus aduce profunzimea, iar Luna Nouă nevoia de început. Toate acestea fac ca relația actuală să devină centrul atenției tale. Pentru cei singuri discutăm despre posibilități profesionale.

Horoscop bani Fecioară, 20-26 februarie 2023

Dacă ai de primit bani acum este momentul în care aceștia vor veni către tine. De asemenea, promisiunile făcute acum ceva timp par că devin realitate sub tranzitul lui Venus în Berbec. Este important să întreții toate mișcprile și proiectele care apar acum pentru că îți aduc beneficii.

Horoscop dragoste Fecioară, 20-26 februarie 2023

Pe acelaşi subiect

Iubirea plutește în aer, mai ales dacă ești într-o relație. Nevoia de profunzime și stabilitate te face să abordezi discuții serioase cu partenerul. De asemenea, există un risc destul de mare de a impune un oarecare control în relație bazat pe o gelozie mascată.

Astrolog: Alexandra Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Fecioară, 20-26 februarie 2023. Emoțiile și sentimentele dobândesc o dimensiune mai complexă