Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 martie 2023. Zodia care va trece printr-o furtună sentimentală: nu poate scăpa de senzaţia că partenerul e infidel

Horoscop 20 martie 2023. Astrologii recomandă să fiţi extrem de atenţi dacă aveţi de semnat acte sau orice fel de document oficial.

de Redactia Observator

la 20.03.2023, 11:27

Horoscop 20 martie 2023. Zodia care va trece printr-o furtună sentimentală: nu poate scăpa de senzaţia că partenerul e infidel
- Profimedia

Horoscop 20 martie 2023 Berbec

O zi tensionată la locul de muncă. S-ar putea să iasă la suprafaţă probleme mai vechi, iar asta te va enerva la culme. Încearcă să-ţi ţii emoţiile sub control şi ţine minte că singura cheie e comunicare.

Horoscop 20 martie 2023 Taur

Informează-te atent înainte de a lua orice decizie. Fă o selecţie minuţioasă a bârfelor care circulă în jurul lor şi nu te implica în discuţii care nu te privesc în mod direct.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 20 martie 2023 Gemeni

E timpul să începi să lucrezi şi pentru tine, nu doar pentru alţii. O informaţie din sfera bancară te va pune pe gânduri, dar nu e cazul să-ţi faci griji.

Horoscop 20 martie 2023 Rac

Vei simţi nevoia să stai retras. Socializarea nu este punctul tău forte azi, dar va trebui să faci un efort pentru a depăşi zi. Fii echilibrat şi alege-ţi cu grijă cuvintele pentru a nu isca dispute din nimic.

Horoscop 20 martie 2023 Leu

Nu va fi o zi liniştită în plan sentimental. Ai senzaţia că partenerul te minte, deşi n-ai nicio dovoadă în acest sens. Timpul va demonstra că ţi-ai făcut gânduri negre degeaba, spun astrele

Horoscop 20 martie 2023 Fecioară

Amintiri neplăcute din trecut te vor copleşi şi vei fi încercat de tot felul de sentimente negative. Credeai că ai rezolvat unele probleme, dar se pare că mai ai de lucrat la acest aspect.

Horoscop 20 martie 2023 Balanţă

Colegii de la birou vor încerca să te manipuleze şi să profite de informaţiile obţinute de la tine în beneficiul lor. Foloseşte-te de instinctele tale, ştii foarte bine în ce poţi avea încredere şi în cine nu.

Horoscop 20 martie 2023 Scorpion

O zi în care e recomandat să nu ai încredere în nimeni, nici măcar în prietenii apropiaţi. Nu crede în sfaturile nimănui, oricât de bine intenţionat ar părea.

Horoscop 20 martie 2023 Săgetător

E de evitat semnarea de contracte sau orice alt angajament legat de bani. Sunt multe probleme de comunicare, motiv pentru care ar fi mai bine să amâni orice îţi propuneai să faci azi.

Horoscop 20 martie 2023 Capricorn

Nici pentru Capricorni nu este o zi ideală pentru semnarea unor documente oficiale. Chiar dacă pare că aţi înţeles toate detaliile juridice, e mai bine totuşi să te consulţi cu cineva de specialitate înainte de a pune semnătura pe un act.

Horoscop 20 martie 2023 Vărsător

Ai încredere în instinctele tale şi fii circumspect în raport cu toţi cei pe care îi întâlneşti azi. Nu te implica în procese de natură birocratică pentru că nu vei reuşi să răzbaţi prin hăţiş.

Horoscop 20 martie 2023 Peşti

Te vei simţi mai obosit ca oricând. Ai muncit foarte mult în ultima perioadă aşa că starea de extenuare este perfect explicabilă. Nu se va supăra nimeni dacă îţi iei liber o zi, colegii de la birou se vor descurca şi fără tine.

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 20 martie 2023. Zodia care va trece printr-o furtună sentimentală: nu poate scăpa de senzaţia că partenerul e infidel