Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 septembrie 2022. Zodia îndrăgostită până peste cap. Cineva din trecut ia foc de gelozie

Horoscop 28 septembrie 2022. Astrologii anunţă momente de tensiune, dar şi fluturi în stomac pentru nativii mai norocoşi. Atenţie: O tentaţie din trecut încearcă să vă strice planurile!

de Redactia Observator

la 28.09.2022, 10:17

Horoscop 28 septembrie 2022
Horoscop 28 septembrie 2022 - Shutterstock

Horoscop 28 septembrie 2022 Berbec

Berbecii se simt în centrul atenţiei, iar asta li se poate urca la cap. Nu trebuie să abuzaţi de ajutorul celor din jur, mai ales dacă aveţi intenţia de a mai cere sfaturi şi pe viitor. Evitaţi să fiţi genul de persoană care ia toată mâna când i se întinde un deget, spun astrele

Citește și: Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop 28 septembrie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Tauri sunt mai tensionaţi din cauza unor probleme recurente care nu le dau pace. La muncă lucrurile nu stau chiar cum îşi doresc, iar asta le schimbă uşor starea. Schimbarea job-ului ar putea fi o soluţie, dacă simţiţi că nu există altă soluţie. 

Horoscop 28 septembrie 2022 Gemeni

Racii sunt îndragostiţi până peste cap şi nu le stă mintea la nimic altceva. Faceţi planuri peste planuri şi nu mai ştiţi cum să atrageţi atenţia persoanei iubite. O tentaţie din trecut vă pune beţe în roate. Analizaţi de două ori situaţia, spun astrele

Horoscop 28 septembrie 2022 Rac

Gemenii au tendinţa să fie duplicitari, mai exact, una spun şi alta fac. Dar ce vă faceţi când oamenii din jur se prind că nu sunteţi aşa cinstiţi cum voiaţi să păreţi? Minciuna are picioare scurte, aspect pe care ajungeţi să-l simţiţi pe pielea voastră. 

Horoscop 28 septembrie 2022 Leu

Leii sunt avantajați pe plan romantic și al cheltuielilor. Sunteți foarte organizați pe partea de buget și nu vă lăsați ispitiți de cumpărături compulsive. Vă pregătiți deja pentru facturile din această iarnă, se pare, și vă gândiți la posibilitatea unei surse de venit în plus. Aveți mai multe idei care credeți că s-ar putea să aibă succes.

Horoscop 28 septembrie 2022 Fecioară

Fecioarele se simt creative și se dedică unui proiect artistic pe care l-au visat mult timp. Aveți nevoie de ajutor din partea familiei, mai ales pe plan financiar. Nu v-ar strica o sursă externă de sponsorizare, cineva pe care să-l covingeți să se asocieze cu planul vostru și să vă sprijine din acest punct de vedere. Trebuie doar să știți unde să căutați. 

Horoscop 28 septembrie 2022 Balanţă

Se anunță o lună tulbure pentru balanțe, mai ales pe plan romantic. Lucrurile par scăpate de sub conrol și voi, prea obosiți să mai luptați. Uneori, cea mai dureroasă decizie se poate dovedi a fi și cea mai bună pentru cei implicați. Nu vă sfiiți să luați o decizie radicală, se pre poate să fie exact ceea ce aveți nevoie în aceste perioade mai agitate. 

Horoscop 28 septembrie 2022 Scorpion

Scorpionii se gândesc deja la următorul concendiu, dar poate v-ați gândi mai bine la ce aveți de rezolvat în această perioadă, pentru a mai scăpa de stres. Fiți mai chibzuiți cu banii, mai ales dacă depindeți de o singură sursă de venit. S-ar putea să vă treziți cu cardul gol când aveți mai mare nevoie de siguranță materială. 

Horoscop 28 septembrie 2022 Săgetător

Miercuri, nativii zodiei Săgetător vor avea succes în tot ceea ce își propun. Trebuie doar să ai mai multă încredere în tine, să te eliberezi de frici și să-ți asumi riscuri calculate. În plan amoros, sfatul astrelor pentru tine este să lași trecutul în urmă.

Horoscop 28 septembrie 2022 Capricorn

Dacă aveați în plan o călătorie, cel mai bine ar fi să o amânați pentru o altă zi. Altfel, este posibl să nu obțineți rezoltatul dorit. Este o zi în care vei culege roadele muncii depuse în ultima perioadă. 

Horoscop 28 septembrie 2022 Vărsător

O zi în care Vărsătorii pot fi încurcați de persoane extrem de "binevoitoare", care vor încerca să vă pună bețe în roate. Cu încredere în propriile forțe vei depăși toate obstacolele. Seara, s-ar putea să te întâlnești cu un prieten vechi.

Horoscop 28 septembrie 2022 Peşti

Astăzi, trebuie să îţi alegi cu atenţie cuvintele, altfel poți răni persoane dragi. În plan sentimental, o revedere emoționantă te va copleși. Încearcă să rămâi cu picioarele pe păânt, altfel vei avea de suferit. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 septembrie 2022. Zodia îndrăgostită până peste cap. Cineva din trecut ia foc de gelozie