Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Balanţă

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Balanţă. Te simți încrezător și gata să faci îmbunătățiri atât la locul de muncă, cât și acasă, în moduri pe care nu le-ai încercat până acum.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 14:52

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Balanţă - Shutterstock

Îți este ușor să pierzi controlul și să fii implicat în certuri care pot cauza probleme și care îți pot afecta mândria. Gândește-te de două ori înainte de a acționa și să faci pașii cu cât mai multă precauție posibil. 

Horoscop bani 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Balanţă

Nu te lăsa atât de ușor provocat, ia în considerare situațiile cu răbdare înainte de a lua o decizie cu privire la cea mai eficientă modalitate de a proceda.

Săptămâna aceasta începe într-o notă foarte pozitivă cu aspectul Marte-Pluto care aduce vești financiare bune și multă stabilitate pentru ca tu să duci la bun sfârșit lucrurile. Concentrează-te pe îndeplinirea sarcinilor majore și respectarea termenelor limită.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Balanţă

La mijlocul săptămânii, însă, tensiunile cresc considerabil. Când Marte se află în careu cu Jupiter, imprudența financiară este scoasă la iveală, mai ales dacă ai cheltuit prea mult pentru festivități și cadouri, sau dacă partenerul și-a asumat riscuri financiare, prin investiții mai puțin gândite.

Weekendul să află sub aspectul Venus. Folosind această energie, poți discuta lucrurile cu calm și rațional și poți găsi soluții care funcționează pentru toți cei implicați. Este o perioadă foarte productivă, iar dacă ai avut o lipsă de idei până acum sau nu ai știut cum să reacționezi, folosește aceste zile pentru o gândire mai clară.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Balanţă