Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Fecioară

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Fecioară. Te simți în formă maximă, în timp ce experimentezi entuziasm și motivație! De aceea, este un moment grozav pentru a aborda orice sarcini pe care le-ai amânat recent.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 14:50

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Fecioară - Shutterstock

Aceasta este o săptămână extrem de încărcată, așa că poate dormi mai mult și manânci mai bine pentru a te menține plin de energie. Sextilul Marte-Pluto de luni te ajută să găsești o modalitate de a organiza totul în program, astfel împaci și munca și distracția.

Horoscop bani 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Fecioară

Dacă nu ai proiecte existente, este un moment bun pentru a începe ceva nou. Pregătește-te pentru ca ceva bun să se întâmple în curând. Este chiar posibil să te simți copleșit de atâtea oportunități care îți ies în cale. Profită de această fază crucială!

Horoscop dragoste 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Fecioară

Pe acelaşi subiect

Stresul poate începe să apară la mijlocul săptămânii, când Marte se ciocnește de Jupiter. Dacă ai spus da prea des la prea mulți oameni, acum te vei simți supra-aglomerat și supus unor eforturi uriașe. Este timpul să te pui pe tine și pe principalele tale priorități pe primul loc și să nu mai fii ajutorul tuturor.

Când Venus face conjuncție cu Pluto în weekend, îți dau contextul potrivit pentru a reaprinde flacăra relației tale. Ai nevoie de un mediu securizant, iubitor și primitor pe care îl poți găsi cu succes în cadrul relației pe care o ai. Dacă nu ești implicat într-o relație, inclusiv prietenii te pot face să te simți bine.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Fecioară