Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Gemeni

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Gemeni. Ai mai multă răbdare, mult prea ușor simți că ești provocat în mod deliberat, chiar și pentru cele mai mici chestiuni.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 14:25

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Gemeni - Shutterstock

Excesul de energie de care dispui tinde să se transforme în comportamente violente fără avertismente. Evident, acest lucru nu este acceptabil pentru cei pe care îi cunoști, astfel autodisciplina și compromisul sunt esențiale.

Horoscop bani 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Gemeni

Un astfel de comportament violent are ca rezultat probleme atât acasă, cât și la locul de muncă. Ai grijă ca aceste excese să nu devină o trăsătură vizibilă în alte domenii ale vieții tale.

Cu toate acestea, când Marte se confruntă cu Jupiter, miercuri, este important să îți ai obiectivele legate de muncă foarte realist exprimate. S-ar putea să te confrunți cu lucrul la distanță sau să fii nevoit să călătoriți departe pentru chestiuni ce țin de job. Reevaluează-ți obiectivele. Dacă totul merită, foarte bine, dar dacă nu este, ai timp să schimbi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Gemeni

Luni pare un moment bun pentru a începe sau a reînnoi un obiectiv ce ține de sănătate sau o formă de auto-îmbunătățire. Când Marte face aspect cu Pluto, vei avea un plus de voință și motivație, precum și o mai mare percepție a imaginii de ansamblu. Lucrează la tine în această perioadă, construiește-te așa cum ai vrea.

Când Venus se unește cu Pluto în weekend, caută o conexiune sufletească profundă cu cineva, inclusiv cu cineva pe care abia îl cunoști acum. Ai nevoie de o interacțiune semnificativă, emoțională și profundă. Este bine să fii disponibil pentru cei care vor să te cunoască dincolo de aparențe și astfel să îți permiți să fii autentic.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Gemeni