Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Capricorn

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Capricorn. Afirmă-te și ceilalți îți urmează exemplul. Nu trebuie să fii prea îngrijorat să-ți faci propriul drum, atitudinea pe care o iei este copleșitor de convingătoare în ceea ce privește majoritatea problemelor cu care trebuie să te confrunți.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 14:56

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Capricorn - Shutterstock

Ia în considerare să discuți tot ceea ce este important mai ales că ești într-o formă atât de convingătoare. Fii hotărât, dar nu obsesiv cu privire la anumite probleme, dacă găsești unele situații problematice, mergi mai departe și adoptă o altă direcție. Extinde-ți domeniul de expertiză, veți reuși indiferent de situație.

Horoscop bani 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Capricorn

Când Marte se confruntă cu Jupiter la jumătatea săptămânii, ar putea exista unele ciocniri sociale, în special în privința politicii și a valorilor. Încearcă să nu iei totul personal; este în regulă să nu fii de acord. Lucrurile ar putea deveni dificile dacă îți permiți să fii afectat personal că cineva are o altă perspectivă asupra vieții, decât tine.

Horoscop dragoste 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Luni este o zi deosebit de fericită și foarte sociabilă, deoarece Marte face sextil cu Pluto și te încurajează să te joci mai degrabă decât să lucrezi. Aceasta poate fi o atmosferă foarte reconfortantă, mai ales dacă îți dai permisiunea de a te distra pur și simplu fără nicio așteptare.

Cu toate acestea, când Venus face conjuncție cu Pluto în semnul tău în weekend, astfel atenția pică asupra relațiilor emoțional afective, legăturile pe care tu le creezim nevoiele și sentimentele tale vor să fie împărtășite.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Capricorn