Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Berbec

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Berbec. Ai un nivel mai ridicat de furie din toată această perioadă, care trebuie tratat într-un mod constructiv, dacă nu dorești să suferi din cauza consecințelor.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 13:58

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Berbec - Shutterstock

Este indicat să vorbești, pentru a te elibera și evită să-i pui pe alții în defensivă. Dacă ai nevoie de ajutor de la ceilalți, fii mai răbdător și mai diplomatic în felul în care îi abordezi. 

Horoscop bani 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Berbec

Chiar dacă ai foarte multă energie și inițiativă, fii pregătit să iei lucrurile într-un ritm mai lejer, altfel s-ar putea să ai eșecuri din cauza asumării inutile a unei atitudini de conducător.

Luni, este o zi care ajută la soluționarea problemelor financiare, deoarece aspectul Marte-Pluto te ajută să obții sprijinul de care ai nevoie, în special în afaceri sau cgestiuni financiare. Dacă ești răbdător și simpatic oamenii vor veni către tine.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Berbec

Când Marte se confruntă cu Jupiter la jumătatea săptămânii, responsabilitățile emoționale sunt preocuparea ta majoră, mai ales dacă cineva te-a păcălit sau te-a folosit. S-ar putea să te simți o victimă în acest joc de putere și extrem de furios - ai grijă să nu reacționezi excesiv în timpul acestei energii foarte inflamabile.

Te vei simți mai calm când Venus va face conjuncție cu Pluto în weekend. Concentrează-te pe cât de departe ai ajuns și lasă în urmă sentimente de amărăciune. Sarcina ta acum este să privești spre viitor cu motivație.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Berbec