Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Săgetător

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Săgetător. Vitalitatea ta crescută și încrederea în sine îmbunătățită au efecte pozitive asupra tuturor celor pe care îi întâlnești.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 14:55

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Săgetător - Shutterstock

Poți îndeplini orice sarcini noi fie singur, fie ca parte a unei echipe. După cum era de așteptat, sugestiile pe care le faci sunt acceptate de ceilalți, care tind să fie de acord cu tine.

Horoscop bani 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Săgetător

Folosește această influență pentru a-ți îndeplini dorințele, rămâi ferm, fidel obiectivelor tale și probabil că acestea vor fi întâmpinate cu aprobare de acei oameni din viața ta care contează cel mai mult pentru tine.

Grijile legate de bani sunt alinate la începutul acestei săptămâni, pe măsură ce Marte face sextil cu Pluto și simțiți că universul este de partea ta. S-ar putea să nu fii bogat, dar ești recunoscător și conștient de propria ta abundență, indiferent de formă.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Săgetător

Cu toate acestea, atitudinile celorlalți sunt cu siguranță mai materialiste, iar miercuri, când Marte îl va înfrunta pe Jupiter, s-ar putea să te confrunți cu un conflict din partea oamenilor care cred că te afli pe o altă planetă. S-ar putea să te simți forțat să îți aperi convingerile sau viziunea asupra lumii, ceea ce este o experiență foarte incomodă.

Weekendul aduce câteva răspunsuri; atunci când Venus se unește cu Pluto, vei putea să îți reafirmi propria viziune asupra abundenței și materialității. Banii nu sunt totul, iar tu ești tot mai conștient de acest apect.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Săgetător