Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Taur

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Taur. Din cele mai mici motive, îți pierzi cumpătul și, așa cum te-ai putea aștepta în mod normal, nu poți să-ți păstrezi nivelul normal de calm.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 14:21

Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Taur - Shutterstock

Ai impresia, în mod eronat sau nu, că oamenii își propun intenționat să te enerveze. Odată ce se întâmplă acest lucru, îți este greu să-ți recapeți autocontrolul. Cooperarea și compromisul sunt cheia pentru a trece prin ceea ce pare a fi o perioadă încărcată de conflict. Încearcă să stai departe de orice tip de stres, caută aprobarea și aprecierea celorlalți.

Horoscop bani 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Taur

Luni este o zi bună pentru a petrece timp de calitate alături de partener, mai ales dacă lucrurile au fost agitate în ultima vreme. Este un moment grozav pentru o zi în oraș sau un răsfăț romantic special pentru voi doi. Bazează-te pe ceea ce ai observat tu, pentru că ești o zodie care știe să idnetifice ce le place celorlalți.

Horoscop dragoste 6 decembrie - 12 decembrie 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Profită la maximum de acele energii tandre, însă, pentru că aspectul de miercuri dintre Marte-Jupiter îți pune viața amoroasă pe jar, cu furie și resentimente din cauza aspectelor profesionale care nu par să funcționeze foarte bine și astfel aduci toată starea de nervozitate și în relație. Continuă să virbești și încerci să asculți cu adevărat nevoile partenerului.

Când Venus face conjuncție cu Pluto în weekend, vei redescoperi de ce te-ai îndrăgostit, așa că stai acolo și celebrează acest lucru. Acesta ar fi un alt moment bun pentru o pauză romantică, poate o călătorie îm doi. Ce zici?! Nu ar strica!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 decembrie - 12 decembrie 2021 pentru zodia Taur