Meniu LIVE
Search
x

Horoscop Berbec săptămâna 12-18 septembrie 2022

Horoscop Berbec săptămâna 12-18 septembrie 2022. În mare parte din această săptămână, mediul familial este bine susținut din punct de vedere astral. 

De Redactia Observator la 10.09.2022, 17:17

Exercițiile fizice în aer liber te pot ajuta să rămâi motivat și concentrat, la fel ca și practicile de mișcare meditativă și elegantă, precum baletul și yoga. Este important să acorzi atenție corpului.

Horoscop bani săptămâna 12-18 septembrie 2022 Berbec

Din cauza conflictului dintre Venus și Marte de vineri, fii pregătit pentru unele conflicte cu colegii de muncă. Chiar dacă s-ar putea să ai dreptate, nu îți va aduce nimic bun încăpățânarea cu care ții de părerea ta. Să-ți păstrezi calmul și să cauți un compromis la locul de muncă este o opțiune mult mai bună. Ego-ul tău nu își are locul în această situație.

Horoscop dragoste săptămâna 12-18 septembrie 2022 Berbec

Pe acelaşi subiect

Duminică, fii prudent atunci când discuți despre relația în care te afli. Este simplu să încurci lucrurile atunci când Mercur retrograd este în opoziție cu Jupiter retrograd. Nu permite ca concepțiile greșite să îți stea în cale, deoarece relația și implicarea emoțională sunt mai importante acum.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop Berbec săptămâna 12-18 septembrie 2022