Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Vărsător, 09-15 ianuarie 2023

Horoscop săptămânal Vărsător, 09-15 ianuarie 2023. Ziua de luni te găsește într-o stare mentală ambiguă, ai nesiguranțe în ceea ce privește identitatea și autonomia ta ca efecte ale trigonului Venus – Marte retrograd.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 17:35

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal Vărsător, 09-15 ianuarie 2023 - Shutterstock

De joi începi să acorzi o mai mare încredere propriilor opinii datorită faptului ca Marte finalizează retrogradarea. Iar vineri resimți nevoia de liniște, calm și izolare astfel încât să îți încarci bateriile, emoționale și psihologice.

Horoscop bani Vărsător, 09-15 ianuarie 2023

Iluziile financiare devin un pericol spre finalul săptămânii, mai ales vineri când Soarele plasat în casa secretelor face aspect cu Neptun din casa banilor. Este posibil ca unele oportunități pe care se sesizezi acum să nu fie cele mai benefice. Nu investi sume importante de bani pe ceva care pare prea fumos ca să fie adevărat.

Horoscop dragoste Vărsător, 09-15 ianuarie 2023

Pe acelaşi subiect

Luni, Marte retrograd face aspect cu Venus și, sub influența sa, trebuie să acorzi o atenție sporită problemelor legate de consimțământ și egalitate, în special în relațiile sentimentale. Joi, Marte revine la mersul direct clarificând orice îndoială și permițându-ți să te bucuri de mult, mult mai mult din ceea ce te face fericit.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Vărsător, 09-15 ianuarie 2023