Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Berbec, 09-15 ianuarie 2023

Horoscop săptămânal Berbec, 09-15 ianuarie 2023. Săptămâna debutează sub influența sextilului dintre Venus și Marte retrograd.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 17:28

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal Berbec, 09-15 ianuarie 2023 - Shutterstock

Este posibil ca luni să reiei o legătură de prietenie, cel ami probabil printr-un mesaj foarte afectuos transmis unui prieten. Apoi Marte revine la mersul direct, joi și vei resimți o creștere a nivelului de energie. Iar vineri aspectul dintre Soare și Neptun aduce noi perspective sau soluții la locul de muncă.

Horoscop bani Berbec, 09-15 ianuarie 2023

Financiar te afli încă într-o perioadă de stabilizare. Este posibil să cheltui destul de mult pe ieșiri cu prietenii sau activități sociale. Începând de joi ai posibilitatea de a fi mai calculat în gestionara resurselor tale. Finalul de săptămână de îndeamnă să nu pui atât de mult preț pe resursele materiale.

Horoscop dragoste Berbec, 09-15 ianuarie 2023

Pe acelaşi subiect

Este momentul să faci primul pas spre împăcare. Este esențial să comunici ceea ce simți, să îți recunoști greșelile dacă tu ai fost vinovat. Dacă situația este delicată poți apela la comunicarea în scris, dar să nu îți faci speranțe prea mari , se prea poate ca persoana să fie încă rezistentă la dorința ta de reparație.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Berbec, 09-15 ianuarie 2023