Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Peşti, 09-15 ianuarie 2023

Horoscop săptămânal Peşti, 09-15 ianuarie 2023. Luni este o zi plină de mistere, mai ales lucruri nespuse din mediul familial. Fii pregatit de surprize mai puțin plăcute când Venus face trigon cu Marte retrograd.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 17:36

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal Peşti, 09-15 ianuarie 2023 - Shutterstock

Lucrurile însă se vor calma sau vor fi înțelese așa cum trebui începând de joi, când Marte finalizează retrogradarea din casa familiei. Vineri este posibil ca mediul social să aibă nevoie de prezența ta.

Horoscop bani Peşti, 09-15 ianuarie 2023

Această săptămână îți oferă resursele necesare pentru a trece la rezolvarea unor probleme legate de casă sau de proprietate care au fost amânate, mai ales că Marte devine direct joi în zona caăminului și a familie astrograma ta. Cu toate acestea, odată ce influența impulsivă a lui Marte revine, fii atent la tensiunile din neam sau cele dintre copii.

Horoscop dragoste Peşti, 09-15 ianuarie 2023

Pe acelaşi subiect

În această săptămână ideea de dragoste te plasează pe tine în centru. Oferă-ți timp pentru a te bucura de prezența celorlalți sau ca ceilalți să se bucure de prezența ta. Vineri, mai ales, când Soarele și Neptun se află în sextil de vei simți prețuit și iubit de oamenii din jur. Cu toate acestea, nu lăsa un moment relativ scurt să te facă să visezi cu ochii deschiși.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Peşti, 09-15 ianuarie 2023