Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Leu, 09-15 ianuarie 2023

Horoscop săptămânal Leu, 09-15 ianuarie 2023. Luni pot exista conflicte între partener și prieteni. Trigonul Venus- Marte retrograd predispune la discuții aprinse cu prietenii care consideră că relația te-a schimbat prea mult.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 17:35

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal Leu, 09-15 ianuarie 2023 - Shutterstock

De joi, când Marte finalizează retrogradarea te poți trezi cu câtiva prieteni în minus, dar cu o mai mare libertate socială. Atenție vineri la posibiliele iluzii care te-ar putea face să investești în ceva ce reprezintă un eșec.

Horoscop bani Leu, 09-15 ianuarie 2023

Această săptămână stă sub semnul prudenței. Nu te încredere în propunerile sau ofertele pe care le primești acum pentru că există un pericol major de înșelăciune, mai ales vineri când Neptun impactează casa datoriilor. Ai nevoie de un spirit critic foarte prezent în chestiunile financiare.

Horoscop dragoste Leu, 09-15 ianuarie 2023

Pe acelaşi subiect

Luni poți asista la un conflict intern care, pe de o parte suprinde prietenii tăi care doresc prezenșa ta, pe de altă parte discutăm despre partenerul care îți acaparează tot timpul. Problema în sine nu este relația dintre relație și prieteni, cât mai degrabă mediul social este prea incisiv.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Leu, 09-15 ianuarie 2023