Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Scorpion, 09-15 ianuarie 2023

Horoscop săptămânal Scorpion, 09-15 ianuarie 2023. Luni poate ieși la iveală un secret de familie sau zvonuri și bârfe care nu te plasează deloc într-o ipostază bună. Trigonul Venus – Marte retrograd potențează conflictele.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 17:35

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal Scorpion, 09-15 ianuarie 2023 - Shutterstock

Când Marte revine la mersul direct, joi, vei experiment o creștere a stimei de sine care te ajută să reziști dezamăgirii familiale. În cele din urmă, aspectul dintre Soare și Neptun te ajută să îți exprimi emoțiile și sentimentele altcumva decât în scris.

Horoscop bani Scorpion, 09-15 ianuarie 2023

Luni este posibil să fii nevoit să restitui o sumă bani unui membru de familie, ceea ce poate duce la discuții aprinse și neplăcute. Este important să cunoști faptul că acum este momentul în care trebuie să finalizezi datoriile față de familie. Joi, când Marte încheie retrogradarea vei putea să te bucuri de independența ta materială.

Horoscop dragoste Scorpion, 09-15 ianuarie 2023

Pe acelaşi subiect

Vineri este o zi importantă pentru tine. Aspectul Soare-Neptun te ajută să reiei relațiile cu frații sau surorile într-o atmosferă mult mai calmă. De asemenea, ai putea să găsești o persoană care pare foarte specială. Nu te lăsa prin în fantasme și imaginație dacă vrei să te bucuri de ceva de lungă durată.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Scorpion, 09-15 ianuarie 2023