Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Capricorn, 09-15 ianuarie 2023

Horoscop săptămânal Capricorn, 09-15 ianuarie 2023. Deși poate dorești să călătorești este recomandat să eviți atât deplasările cât și achiziționarea pachetelor de vacanță sau a biletelor de avion.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 17:35

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal Capricorn, 09-15 ianuarie 2023 - Shutterstock

Luni, aspectul Venus-Marte retrograd te poate induce în eroare prin alegerea unor oferte, aparent bune, dar care nu îți vor aduce beneficiile expuse. Joi este posibil să te deplasezi în interes de serviciu și te poți baza pe toată susținerea universului.

Horoscop bani Capricorn, 09-15 ianuarie 2023

Săptămâna începe cu un avertisment. Luni este recomandat să îți păstrezi banii în portofel, mai ales dacă vrei să cumperi lucruri din străinătate sau bilete de călătorie. Ai tendința de a depăși limitele bugetului tău sau de a risipi bani pe lucruri care nu nsunt esențiale acu. Trigonul Venus – Marte retrograd nu favorizează achizițiile importante.

Horoscop dragoste Capricorn, 09-15 ianuarie 2023

Pe acelaşi subiect

Această săptămână nu surpinde aspecte majore în ceea ce privește planul emoțional. Te concentrezi mai mult pe bani și idea de călătorii. Dar, vineri, când Soarele face aspect cu Neptun te poți simți mai romantic. Vei avea un spirit mult mai plăcut și o disponibilitate spre exprimarea tandră a emoțiilor. Ferice de cel ce se află lângă tine!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn, 09-15 ianuarie 2023