Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Rac, 09-15 ianuarie 2023

Horoscop săptămânal Rac, 09-15 ianuarie 2023. Începi săptămâna cu o serie de sentimente nu foarte agreabile care te pot debusola, mai ales luni când Venus și Marte retrograd ating puncte sensibile ale astrogramei tale.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 17:35

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal Rac, 09-15 ianuarie 2023 - Shutterstock

De joi recapeți forța și energia mentală necesare pentru stabili echilibrul psihic. Iar de vineri ai putea să îți acorzi ceva mai mult timp liber ca să profiți de energia calmă a aspectului dintre Soare și Neptun.

Horoscop bani Rac, 09-15 ianuarie 2023

Este posibilă o pierdere financiară, cel mai posibil din cauza unei femei, iar riscul cel mai mare este luni, când Venus se află în casa banilor care trebuie restituți, iar Marte este încă retrograd în cea mai obscură parte a astrogramei tale. Ai grijă la orice fel de împrumuturi.

Horoscop dragoste Rac, 09-15 ianuarie 2023

Pe acelaşi subiect

Un conflict în cadrul relației pornește luni, când apar și sentimentele de trădare, respingere și disconfort emoțional. Vei avea parte de o provocare puternică la început de săptămână, dar pe parcursul săptămâni, mai ales vineri când Soarele și Neptun se întânesc ajungi să găsești o modalitate de echilibrare, poate chiar pleci cu partenerul într-o mini-excursie romantică.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Rac, 09-15 ianuarie 2023