Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Gemeni, 09-15 ianuarie 2023

Horoscop săptămânal Gemeni, 09-15 ianuarie 2023. Luni, în acord cu aspectul de trigon Venus – Marte retrograd pot exista disensiuni între două grupuri de persoane cu mentalități diferite. Atenție la limbajul agresiv!

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 17:35

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal Gemeni, 09-15 ianuarie 2023 - Shutterstock

Joi, când Marte revine la mersul direct vei exprimenta un puseu de energie și motivație, care te ajută să ieși din letargia de până acum. Vineri Când are loc un sextil între Soare și Neptun este de dorit să te încrezi mai mult în intuiție.

Horoscop bani Gemeni, 09-15 ianuarie 2023

Situația ta financiară nu se modifică cu mult în această săptămână. Totuși, Vineri, când Soarele și Neptun se afă în relație astrologică poți primi susținerea indirectă a unui superior/ șef. Fie discutăm despre aprobarea unui buget sau despre mici beneficii materiale ca urmare a unor idei excelente.

Horoscop dragoste Gemeni, 09-15 ianuarie 2023

Pe acelaşi subiect

Luni este posibil să reîntâlnești o persoană dragă, c care fie ai avut, fie ai dorit să ai o relație. Cert este că această persoană de află acum în străinătate sau are altă naționalitate. Acest moment trezește nostalgia unor vremuri în care erai mult mai emotiv și pasionl, dar de joi ai posibiliatea să revii la acestă ipostază a ta.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Gemeni, 09-15 ianuarie 2023