Antena Meniu Search
x

Horoscop 11 decembrie 2021. Fecioarele au noroc în dragoste, Scorpionii se gândesc numai la bani

Horoscop 11 decembrie 2021. Astrologii anunţă un început de weekend încărcat de o energie care ne îndeamnă la nou. Zodiile pot explora teritorii noi, nu contează pe ce sector.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 11.12.2021, 10:17

Vezi și

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 11 decembrie Berbec

Berbecii vor să fugă de responsabilităţi şi nu îi deranjează să rămână singuri. Dar o ieşire cu prietenii este benefică, vă puteţi încărca cu energie şi chiar rezolva unele probleme.

Horoscop 11 decembrie Taur

Pe acelaşi subiect

Pe TAURI cei din jur s-ar putea să îi considere oportunişti din cauza atitudinii lor. Imaginea voastră este importantă, deci, mare grijă cum sunteţi percepuţi, spun astrele

Horoscop 11 decembrie Gemeni

Nativii GEMENI vor fi destul de reci în relaţii, însă, astrele le recomandă să fie joviali, aşa cum s-a obişnuit majoritatea. Altfel, cei dragi se vor simţi daţi la o parte.

Citeşte şi Horoscopul de azi, 10 decembrie 2021

Horoscop 11 decembrie Rac

Conflictele îşi pot găsi rezolvarea dacă RACII văd partea bună a lucrurilor şi nu sunt prea analitici pe plan relaţional.

Horoscop 11 decembrie Leu

LEII tind să fie neserioşi când vine vorba de bani. Nu neapărat intenţionat, aşa că mai bine sunteţi sinceri şi recunoaşteţi dacă nu puteţi ajuta pe cineva cu un împrumut, de exemplu.

Horoscop 11 decembrie Fecioară

Relaţiile FECIOARELOR sunt în prim plan azi. Dacă daţi dovadă de maturitate, veţi rezolva neînţelegerile şi astfel puteţi discuta despre o vacanţă.

Horoscop 11 decembrie Balanţă

BALANŢELE, însă, sunt avantajate pe tot ce ţine de sănătate. Puteţi face schimbări care să vă schimbe benefic stilul de viaţa, dar esenţial este să nu ignoraţi durerile.

Horoscop 11 decembrie Scorpion

Lăcomia nu trebuie să îşi facă simţită prezenţa când vorbim de SCORPIONI. Tindeţi să vă gândiţi doar la câştigul vostru, dar important este să aibă de benficiat toate părţile.

Horoscop 11 decembrie Săgetător

Nativii SĂGETĂTOR trebuie să fie atenţi la dorinţa lor de dominare. Astăzi exageraţi puţin, mai ales în raport cu familia. Atenţie, partenerul de viaţă s-ar putea să răbufnească.

Horoscop 11 decembrie Capricorn

Lipsa de încredere de sine a CAPRICORNILOR va veni la pachet cu o doză de pesimism privind studiile. Ba chiar veţi vrea să amânaţi o deplasare.

Horoscop 11 decembrie Vărsător

VĂRSĂTORII tind să îi sufoce pe cei dragi cu dragostea lor. În special prietenii beneficiază de tratament preferenţial, iar aceşti nativi le oferă ajutorul numaidecât, chiar şi financiar.

Horoscop 11 decembrie Peşti

PEŞTII vor să se afirme cu orice preţ, dar nu este ziua potrivită să iasă în evidenţă, ci să fie liniştiţi.

Atât pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând site-ul astrologului Nicoleta Ghiriş. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 11 decembrie 2021. Fecioarele au noroc în dragoste, Scorpionii se gândesc numai la bani