Antena Meniu Search
x

Horoscop 19 decembrie 2021. Balanţele se îndrăgostesc, Vărsătorii îşi pot face noi cunoştinţe

Horoscop 19 decembrie 2021. Încheiăm săptămâna plini de energie. Astăzi ne putem concentra pe studiu, pe viața de cuplu și pe întâlniri.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 19.12.2021, 09:53

Vezi și

Horoscop 19 decembrie 2021 Berbec

BERBECII pot discuta despre călătorii. Poate fi vorba de planificarea unei vacanţe în doi, o deplasare legată de job sau o excursie cu familia, cert este că azi veţi pune la punct detaliile, spun astrele

Citeşti şi Horoscopul de azi, 18 decembrie 2021

Horoscop 19 decembrie 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Pe TAURI această zi îi găseşte într-o stare de meditaţie şi de bună dispoziţie. Cu toate acestea, nu aveţi chef de discuţii, pentru că vă veţi concentra mai mult pe fericirea voastră, nu pe a celor din jur. 

Horoscop 19 decembrie 2021 Gemeni

GEMENII riscă să fie percepuţi greşit dacă sunt prea autoritari. În plus, evitaţi să combinaţi această atitudine cu mândria, pentru că s-ar putea să fie şi mai complicat să vă restabiliţi imaginea.

Horoscop 19 decembrie 2021 Rac

Nativii RAC vor primi doar laude dacă execută ordinele aşa cum li se spune. Nu adăugaţi prea multe idei personale dacă vreţi să fiţi apreciaţi de șefi.

Horoscop 19 decembrie 2021 Leu

LEII sunt preocupaţi de cei dragi şi de activităţile pe care le pot face cu aceştia. Ar trebui să luaţi în considerare şi o călătorie.

Horoscop 19 decembrie 2021 Fecioară

Familiştii horoscopului de azi sunt nativii FECIOARĂ. Ba chiar veţi concepe un plan prin care să câștigaţi bani în plus, iar cadourile nu vor lipsi.

Horoscop 19 decembrie 2021 Balanţă

Pentru BALANŢELE singure, este o zi în care pot cunoaşte pe cineva. Iar cele care se află într-o relaţie de iubire, ar trebui să pună accent pe comunicare.

Horoscop 19 decembrie 2021 Scorpion

SCORPIONII sunt avantajaţi dacă vor să facă ordine, curăţenie acasă sau la birou. Indiferent ce activităţi aveţi, veţi cheltui bani, mai mult ca sigur.

Horoscop 19 decembrie 2021 Săgetător

SĂGETĂTORII sunt foarte ambiţioşi şi vor să îşi facă ideile cunoscute. Mare atenţie, însă, la aplombul vostru. S-ar putea să îi deranjaţi pe cei din jur, aşa că fiţi cumpătaţi.

Horoscop 19 decembrie 2021 Capricorn

Dacă nativii CAPRICORN vor să se retragă de la serviciu şi să se ocupe de casă, o pot face. Colegii vă vor ajuta, dar depinde şi de voi cum îi abordaţi, având în vedere că este luni.

Horoscop 19 decembrie 2021 Vărsător

VĂRSĂTORII îşi pot face noi cunoştinţe. Şi este posibil să dezvoltaţi o conexiune mult mai puternică cu cineva, nu neapărat pe plan amoros.

Horoscop 19 decembrie 2021 Peşti

Iar PEȘTII au tendinţa să fie comozi, dar ar trebui să îşi demonstreze abilităţile şi astfel vor obţine bani.

Atât pentru moment, dacă vreți să aflați mai multe detalii despre ce spun stelele, puteți face asta accesând site-ul astrologului Nicoleta Ghiriș.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Horoscop 19 decembrie 2021. Balanţele se îndrăgostesc, Vărsătorii îşi pot face noi cunoştinţe