Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 pentru zodia Peşti

Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 Peşti. Te confrunți cu o serie de provocări și simți că trebuie să-ți organizezi tot timpul.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 15:56

Peşti
Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 pentru zodia Peşti - Shutterstock

Acest lucru este destul de obositor și enervant, ceea ce tinde îți dea dureri de cap. Adună lângă tine doar oamenii de care ai nevoie.

Horoscop carieră 20 decembrie - 26 decembrie 2021 Peşti

Asigură-te că îți păstrezi cumpătul și eviți să îți arăți nemulțumirea în mod inutil față de cei de care ar trebui să îți pese cel mai mult. Fii mai reținut și mai atent la modul în care îi tratezi pe ceilalți. Răsfață-te cu o pauză calmă și relaxantă, folosește timpul pentru a reajusta planurile și a le coordona cu partenerul și familia.

Horoscop dragoste 20 decembrie - 26 decembrie 2021 Peşti

Pe acelaşi subiect

Cu Soarele sosind în casa socializării, începutul acestei săptămâni va fi cu siguranță distractiv, comunicativ și foarte ocupat. Vei dori să petreci, dacă poți, sau cel puțin să te bucuri de câteva momente uşoare.

Cu toate acestea, vinovăția și temerile și grijile ies în prim-plan vineri, în timpul ultimului aspect Saturn-Uranus din acest an. Cu siguranță, acest lucru este suficient pentru a-ți strica sărbătorile, dar este important să nu pui acest sentiment la inimă. Ai voie să ai o zi proastă; asta nu înseamnă că ai și o viață proastă. Privește influența prietenilor dragi de duminică, când Mercur face un aspect cu Neptun plin de compasiune. Astfel, cei cărora le pasă de tine se vor aduna, și te susțin să vezi lucrurile într-un mod optimist și plin de motivație. 

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 pentru zodia Peşti