Antena Meniu Search
x
LIVE

Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 pentru zodia Taur

Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 Taur. Gândește-te în mare și canalizează-ți energia în mod productiv și vezi cât de mult poți realiza într-un interval scurt de timp.

De Redactia Observator la 17.12.2021, 15:14
Taur
Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 pentru zodia Taur - Shutterstock

Sextilul Mercur-Neptun de duminică îți va arăta cum noile cunoștințe pot contribui la obiective noi, deci fii deschis la minte. Este timpul pentru o nouă paradigmă.

Horoscop carieră 20 decembrie - 26 decembrie 2021 Taur

Întregul tău an a fost o călătorie de cunoaștere și învățare, dar în această săptămână, în special, pe măsură ce Soarele se mută în zona învățării, ești foarte conștient că mai ai mult de învățat, la fel ca noi toți.

Cariera ta și cât de mult se aliniază sau nu cu adevăratele tale valori, este din nou punctul focal al tensiunii în timpul aspectului Saturn-Uranus de vineri. Ești mai aproape de a dezvolta sinele tău autentic, dar mai este de lucru aici. Nu lăsa sărbătorile să îți deraieze drumul.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste 20 decembrie - 26 decembrie 2021 Taur

Asigură-te că evitați discuțiile prelungite care te fac să te frustrezi și să te superi pe cei care par să îți pună obstacole în cale. Răbdarea se aplică tuturor activităților, deoarece încrederea în tine însuți te poate conduce să îți asumi mult decât poți face în mod realist, iar abordarea ta destul de neglijentă trebuie valorificată într-un mod mai practic și mai bine gândit pentru a reuși.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 pentru zodia Taur