Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 pentru zodia Rac

Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 Rac. E timpul să îți conservi energia. Ești predispus în mod inutil să risipești orice rezerve pe care le ai cu un comportament încăpățânat și lipsit de concentrare și astfel să nu realizezi mai nimic, la final.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 15:17

Rac
Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 pentru zodia Rac - Shutterstock

Pătratul tensionat Saturn-Uranus de vineri este o energie intens perturbatoare care pune la încercare încrederea în sine și te face să fii suspicios față de cei din jur. Nu permite ca aceste suspiciuni vagi să te acapareze.

Horoscop carieră 20 decembrie - 26 decembrie 2021 Rac

Oprește-te pentru a gândi ce este cu adevărat important pentru tine și ce nu este! Este posibil ca un conflict provocat intenționat la locul de muncă sau în viața privată să fie cauza, dar este important să analizezi atent situația. Descoperi că uneori este necesar să faci un pas înapoi pentru a avea o imagine de ansamblu.

Horoscop dragoste 20 decembrie - 26 decembrie 2021 Rac

Pe acelaşi subiect

Ca întotdeauna, solstițiul înseamnă sosirea Soarelui în casa iubirii, și, în general, această săptămână ar trebui să fie plăcută, dacă ai o relație și astfel să îți consumi sentimentele aici, sau se poate dovedi a fi o săpătmână interesantă dacă ești singur. Oricum ar fi, atenție la Venus retrograd! Te simți iubit și apreciat, ceea ce contează foarte mult.

Până duminică, sextilul vindecător Mercur-Neptun îți va arăta cum viața ta amoroasă poate depăși orice provocări, mai ales dacă iei hotărârea de a împărtăși noi experiențe împreună.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 pentru zodia Rac