Meniu LIVE
Search
x

Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 pentru zodia Capricorn

Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 Capricorn. Îi inspiri pe alții cu ideile și planurile tale, abordarea ta rece, calmă și adunată îi cucerește pe oameni.

De Redactia Observator la 17.12.2021, 15:52

Privește sextilul vindecător Mercur-Neptun de duminică pentru o gură de aer proaspăt. Această energie îți arată cum poți aduce un alt timp de a percepe viața de zi cu zi prin conștientizare sau mediere, pentru a evita acel sentiment îngrozitor de lipsă de control asupra lucrurilor.

Horoscop carieră 20 decembrie - 26 decembrie 2021 Capricorn

Propunerile pe care le faci la locul de muncă sunt, de asemenea, primite cu un răspuns favorabil. Profită de această ocazie pentru a dezvolta noi strategii pe care le poți implementa în viitor, care să îți ofere o bază pentru a depăși orice vremuri grele care ar putea apărea.

Horoscop dragoste 20 decembrie - 26 decembrie 2021 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Ca întotdeauna, solstițiul găsește Soarele în propria ta zodie, aducând cu el o explozie de încredere, vitalitate și autenticitate. Prima jumătate a acestei săptămâni va fi probabil o briză de aer proaspăt, o vreme bună pentru petreceri și întâlniri de familie

Cu toate acestea, pătratul Saturn-Uranus extrem de tensionat de vineri îți pune în pericol întregul sistem de valori. S-ar putea să te simți forțat să aperi ceva care îți este drag și s-ar putea să simți că absolut nimeni nu este de partea ta. Stai calm, nu este atât de rău pe cât se simte.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop 20 decembrie - 26 decembrie 2021 pentru zodia Capricorn